Sari la conținut

Carti informative

Ai pe cineva apropiat care este pe cale sa devina mamica? Sau o prietena care este in fata marelui eveniment, pentru prima data? Ofera-i viitoarei mamici, dar si proaspetelor mamici carti informative care aduna cele mai bune si mai bine documentate detalii legate de sarcina, nastere si primele luni ale bebelusui, dar si despre recuperarea dupa nastere.

Utile sunt si colectiile de nume pentru copii, care o sa fie in egala masura o sursa de inspiratie si de amuzament pentru viitori parinti.

Si ca sa-ti fie mai usor sa le alegi iata ce am alege noi.

1. Ghidul esential al oricarei femei insarcinate este un jurnal personal si, in acelasi timp, un frumos suvenir pentru orice femeie care isi doreste sa cunoasca mai multe despre schimbarile fizice si emotionale pe care le produce sarcina si trecerea la rolul de mama.


2. Dr. Spock. Ghidul viitoarei mame presupune sfaturi complexe despre evolutia sarcinii, despre stilul de viata al femeii insarcinate, si despre modificarile care apar prin evolutia copilului cu fiecare luna.

Volumul subliniaza importanta comunicarii medic-pacient pe durata sarcinii pentru informarea mamei si pregatirea ei asupra schimbarilor majore ale organismului pe care le presupune sarcina.

 

3. Ce traieste copilul si ce simte mama lui este o lucrare excelenta cu raspunsuri la cele mai complicate intrebari. Cartea este scrisa de Speranta Farca este psihanalist specializat in relatia mama–copil, cercetator la Institutul de Stiinte ale Educatiei.

 

4 Sarcina si nasterea. Ghid practic este dupa cum ii spune si numele un ghid complet indispensabil pentru a descifra secretele sarcinii si ale nasterii.

Contine sfaturi utile despre dieta, mentinerea formei si ingrijirea prenatala. La aparitia ei in Marea Britanie, "The Guardian" scria: "O carte practica cu autoritate stiintifica, ce iti da siguranta."

 

5. La ce sa te astepti cand esti insarcinata, de departe cea mai citita carte pe acest subiect. Cartea este un ghid al sarcinii care raspunde incurajator la problemele ridicate de mamele si tatii in devenire, incepand de la stadiul de planificare si pana in perioada post-partum.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!