Sari la conținut

Cateva idei practice pentru camera copilului

Copilasii au incredibil de multe lucruri si este aproape imposibil sa nu simti ca intreaga casa este invadata de ele pana in masura in care, daca ar mai intra un ac, ar da totul pe dinafara. 

Va prezentam mai jos cateva idei simple si practice pentru a tine toate lucrurile sub control. Totul se face folosind forta magica denumita organizare. Nu este neaparat placut, dar este necesar si iti poate salva o multime de timp.

In primul rand hainutele. Chiar daca ti se pare ca nu ai cumparat prea multe, tot se vor strange o gramada. Pe de-o parte pentru ca le schimba foarte rapid, la fiecare 2-3 luni, pe de alta parte pentru ca vei si primi foarte multe. In plus, sunt foarte micute si fiecare cu folosirea sa stricta. Ca sa nu te incurci si sa devina o mare bulibaseala din care nu mai stii ce sa alegi cel mai bine este sa le imparti.

Nu toate hainele trebuie sa iti stea la dispozitie. Fara indoiala vei avea unele prea mari sau pentru un anotimp nepotrivit. Pe acestea le poti depozita intr-un sac pe dulap sau sub pat, folosind astfel spatiul care oricum nu se vede. 

Unele haine pot sa fie si la vedere. Hainutele de bebelusi sunt atat de adorabile incat pot fi o idee de design in sine. Si in acest fel puteti folosi si peretii, ceea ce este de ajutor daca nu aveti o camera prea mare.

Folositi toate spatiile. Cateva cutii simpatice va pot fi de ajutor. Nu uitati de spatiile de sub pat sau masuta, daca aveti.

Lasati lucrurile la indemana. In primul rand pentru ca foarte probabil veti avea mainile in permanenta ocupate cu bebe. Si, in al doilea rand, pentru ca odata ce va creste copilul isi va dori sa ajunga usor la ceea ce il intereseaza.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Cata

    Mie imi place aceasta idee pentru a aseza hainutele, pe luni. Pare foarte practica

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti