Sari la conținut

Chelsea Clinton va fi mamica pentru a doua oara

 Bucurie mare in familia fostului presedinte american Bill Clinton! Fiica acestuia, Chelsea, a anuntat, luni, pe reteaua de socializare Twitter, ca este insarcinata cu al doilea copil.

"La vara, Charlotte (fiica ei, n.r.) va deveni sora mai mare! Ma simt binecuvantata si recunoscatoare in acest an, de sarbatori", a scris Chelsea Clinton pe reteaua de socializare.
Fiica fostului presedinte american si sotul ei, Marc Mezvinsky, au devenit parinti in septembrie 2014, cand s-a nascut fiica lor, Charlotte.

Hillary Clinton a raspuns la anuntul fiicei sale cu mesajul: "Tatal tau si cu mine suntem foarte fericiti pentru tine, Marc si Charlotte. Suntem nerabdatori sa facem cunostinta cu al doilea nepot".
De asemenea, Bill Clinton a scris, pe Twitter: "Craciunul vine mai devreme! Hillary Clinton si cu mine suntem incantati ca Chelsea, Marc si Charlotte isi maresc familia in anul 2016".

Chelsea Clinton, in varsta de 35 de ani, este singurul copil al cuplului Bill si Hillary Clinton si este vicepresedinte al Fundatiei Clinton, o organizatie caritabila care se concentreaza, intre altele, si pe problemele de sanatate la nivel global.

Foto: Hepta

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!