Sari la conținut

Cum mai poți verifica dacă ești însărcinată, fără să faci vreun test de sarcină: 4 metode pe care le foloseau mamele sau bunicile noastre

Din fericire, astăzi avem la îndemână testele de sarcină care au un procent foarte mare de precizie. De asemenea, există multe opțiuni când vine vorba despre testele de sarcină, dar cum aflau mamele sau bunicile noastre că sunt însărcinate, când nu aveau la îndemână un test de sarcină cumpărat din farmacie?

Dincolo de abstinență sau întârzierea menstruației, ele foloseau acasă metode pentru a afla dacă sunt sau nu însărcinate.

Testul oțetului

Dacă o întrebi pe mama sau pe bunica ta, cu siguranță, una dintre ele îți va spune că a folosit această metodă sau că știe pe cineva care a făcut-o. Testul constă în colectarea primei urine, dimineața, într-un pahar. Apoi, adăugă o lingură de oțet și lăsă-l să stea timp de o jumătate de oră, fără a amesteca. Dacă nu există nicio modificare, înseamnă că nu ești însărcinată. Dacă lichidul face spumă sau își schimbă culoarea, felicitări, vei deveni mămică!

Testul secreției vaginale

Acesta nu este chiar un test de sarcină, ci doar monitorizarea scurgerii vaginale pe o perioadă mai lungă de timp. Când ești gravidă, secreția vaginală devine aproape transparentă și rămâne așa timp de cel puțin câteva săptămâni.

Testul cu săpunul

Acesta este un alt test de sarcină care a fost folosit de multe femei acasă, ani de zile, deoarece pare să funcționeze. Ai nevoie de săpun și, desigur, de urină. Testul constă în plasarea săpunului într-un recipient de sticlă și apoi turnarea urinei peste acesta, până când săpunul este acoperit complet. Apoi, agită puțin recipientul din sticlă. Dacă se formează o spumă groasă, înseamnă că ești însărcinată.

Testul acului

Pentru acest test, ai nevoie de un ac și ață. Ia aproximativ 30 cm de ață și bag-o în ac, apoi fă-i nod la final. Întinde-te pe pat sau pe canapea și așează acul pe burtă. Stai nemișcată și așteaptă câteva minute, pentru a vedea ce se întâmplă. Dacă se mișcă, înseamnă că ești însărcinată!
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!