Sari la conținut

Cum vor arata urmatorii vostri 10 ani

Fac pariu ca nu stiti acum, in timpul sarcinii, ce va asteapta in viitor cand il veti avea pe bebe in brate. Ba chiar as baga mana in foc ca nu aveti idee ce va asteapta.

Bine, poate ca aveti idee ca trebuie sa faceti multe piureuri si sa le schimbati scutecele. Dar asta nu este tot. Nici gand, nici pe departe. Trebuie sa va folositi imaginatia mult, mult mai mult.

Si, pentru ajutor, va invit sa priviti urmatoarele video cu mare atentie, ca sa intelegeti cum va arata viata voarta in urmatorii 10 ani:

1. Repetitia. Cel mai bun sfat - nu va pierdeti rabdarea, pana la urma tot se va intampla. Iar asta se poate aplica la orice, indiferent de ce ar fi vorba: pana la urma tot vor invata sa citeasca, pana la urma tot vor manca singuri, pana la urma tot vor merge singuri la joaca, pana la urma tot vor adormi. 

2. Copiii au moduri de manifestare care unui adult i se par incredibile. Si probleme pe care nu stie cum sa le trateze. Nu iti bate capul mereu sa rezolvi problema sau macar sa dai raspunsuri satisfacatoare. De cele mai multe ori este suficient doar sa fii acolo.

3. Vei observa cum, incet, incet te vei transforma in proprii tai parinti. Iti vei dori sa pui mii de interdictii, te va speria enorm gandul ca vor creste si nu vei mai putea sa le oferi siguranta clipa de clipa. Dar te vei descurca, pentru ca nu se poate altfel.

 

Si acum poti face un test, sa vezi daca esti pregatita sa fii parinte.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!