Sari la conținut

Cum poți scăpa de temerile din timpul sarcinii

Se spune despre a doua sarcină că este mai uşoară. Şi asta nu neapărat pentru că nu mai ai greţuri sau ai luat mai puţin în greutate, ci pentru că toate aceste schimbări sunt acceptate cu mult mai multă seninătate.

Uite câteva sfaturi înţelepte care te vor învăţa să vezi sarcina într-un alt mod, unul care să nu te mai facă să tremuri de îngrijorare încontinuu:

„Adu-ţi aminte, fiecare problemă are o soluţie şi un pas înainte în găsirea ei este să discuţi cu cineva care crezi că te poate ajuta.”

„Nu îţi face griji pentru cum arăţi. Corpul tău face acum ceva miraculos şi asta este un lucru de care să fii mândră.”

„Dacă ai încredere în doctorul tău atunci lasă-l să îşi facă treaba şi ascultă ce te sfătuiește. Dacă nu ai încredere, atunci caută unul în care să ai încredere. Nu ar trebui niciodată să îţi fie frică să îi spui ce te frământă, oricât de mic ar fi.”

„Nu te stresa dacă apar tensiuni în relaţie. Un copil va supune mereu relaţia la un test.”

„Nu te mai îngrijora atât. Dacă ai grijă în general să fii sănătoasă, nu îţi mai bate capul cu altceva. Femeile dau naştere de sute de ani. Nu eşti prima care trece prin aceasta situație”

„Nu te îngrijora de fiecare lucru care ar putea face rău bebeluşului, de la faptul că stai prea aproape de microunde sau că este poluată atmosfera. Cei mai mulți bebeluşi se nasc sănătoşi.”

„Nu te stresa cu gândul la naştere. Ea este aşa cum este. Ce poţi face este să te informezi că să iei decizii. Dincolo de asta, respiră adânc şi lasa lucrurile să se desfăşoare. Nu este chiar atât de rău pe cât îţi închipui.”

„Este în regulă dacă nu ai totul pregătit pentru bebeluş. Nou născuţii nu au nevoie de prea multe lucruri. ”

„Atunci când am acceptat că greaţă, durerea de spate, lipsa de somn, arsurile stomacale sunt o parte normală a sarcinii parcă nu m-au mai deranjat atât de tare. ”

„Este în regulă să le spui colegilor că nu te interesează sfaturile lor despre sarcina. Fiecare sarcină este diferită, aşa că este justificat să nu te intereseze cum a fost la ei.”

„Nu te stresa dacă eşti sau nu o mamă bună. Trebuie să fii, mamele rele nu se întreabă dacă sunt sau nu ok.”

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!