Sari la conținut

Denisa Filcea: “De ce am ales să nu spunem nimănui despre sarcină”

Denisa Filcea și Flick, domnul Rimă, urmează să devină părinți, pentru prima dată. Anunțul a fost făcut de cuplu pe rețele de socializare, printr-un video emoționant.

Așa cum se vede din video și din fotografii, sarcina Denisei este destul de avansată.

Întrebată de multe persoane de ce nu a vorbit până acum despre sarcină, Denisa le-a răspuns tuturor, printr-un video, postat pe Youtube.

“Urmează să fim părinți. Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns faptul că sunt însărcinată, dar pur și simplu nici nu am simțit nevoia de a împărtăși cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Așadar, până astăzi nu a știut absolut nimeni. A deveni părinți este într-adevăr un pas foarte important pentru mine și soțul meu și ne oferă un sentiment aparte, unul special, dar suntem în același timp conștienți de faptul că acest lucru este special și unic pentru noi. Și nu ne face pe noi speciali în fața nimănui. Sute de copii se nasc în fiecare minut. Și nu sunt deloc de acord cu persoanele care susțin că devii cu adevărat femeie doar după ce devii mamă, din contră, mi se pare extrem de limitat să afirmi așa ceva. Eu respect, susțin și empatizez cu fiecare femeie în parte, indiferent de vârstă, care din diferite motive nu are până în momentul de față sau poate multe nu vor avea niciodată copii. Unele pentru că nu își doresc, ceea ce este perfect în regulă, unele pentru că nu au găsit încă persoana potrivită și vreau să-mi exprim respectul față de femeile care au trecut de o anumită vârstă și nu acționează egoist după modelul “îmi fac un copil că ar fi cazul” și așteaptă acel copil să se nască într-o familie sănătoasă. Iar unele femei sunt, din păcate, împiedicate, momentan, de probleme de sănătate. Așa că nu, nu devii femeie doar după ce devii mamă. Eu nu aș fi reușit acest lucru minunat fără soțul meu, Așadar, nu este despre mine, este despre noi, ca familie, ca întreg. Suntem foarte recunoscători pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare a cuplului nostru, motiv pentru care am ales să ne bucurăm și să trăim din plin această experiență doar noi doi, măcar pentru o perioadă. Aș vrea să-mi cer scuze persoanelor care, probabil, consideră că meritau să știe înainte sau să afle în alt mod, însă, după cum spuneam, nu este despre voi. Experiența de viață pe care am avut-o până acum m-a învățat că dacă nu vrei ca cineva să știe un lucru, atunci nu trebuie să știe nimeni. Povestea noastră de iubire mi-a demonstrat că lucrurile cu adevărat importante în viață nu au nevoie de mediatizare”, a spus viitoarea mămică.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!