Sari la conținut

Dormitul cu copiii in pat

A venit vremea sa alegi mobila pentru viitorul bebelus. Iar  patutul lui este cel mai important dintre toate.

Probabil ca iti este greu sa iti inchipui, daca esti la primul copil, cum se vor desfasura cu adevarat lucrurile. Ii vei decora o camera numai a lui, vei lua un patut minunat si o multime de lucrusoare dragute pentru a avea surpriza ca pe el nu il intereseaza, el vrea sa stea cu tine!

Exista o larga discutie, cu pareri pro si contra, deseori exacerbate, privitoare la dormitul in pat cu copiii. Nu este rolul acestui articol sa intre in aceasta polemica, ci sa vina cu cateva solutii practice. Mai exact, sa va propuna idei de patuturi pentru bebelusi care sa fie comode atat pentru voi cat si sigure pentru ei.

In mod natural, mamele se simt tentate sa doarma langa bebelusii lor ca sa ii poata supraveghea in permanenta, sa ii hraneasca mai usor si reuseasca sa obtina mai mult somn in timpul noptii, cand trebuie sa se trezeasca de atatea ori. Direct in patul parintilor nu este insa foarte sigur pentru ei, ii puteti lovi din greseala, sunt prea multe perne, paturi periculoase etc. Asa ca puteti alege calea de mijloc:

Nu am vazut asa ceva in magazinele noastre, insa se poate face cu usurinta la comanda.

O alternativa similara este aceasta:

Se pot comanda de pe internet.

Cel mai adesea lucrurile se petrec insa la fel ca in desenul de mai jos: dupa nenumarate nopti in care bebelusul pune stapanire pe pat, ca toata lumea sa poata dormi in sfarsit, tatal este ostracizat, pe canapea.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!