Sari la conținut

Esential pentru o camera de bebe frumoasa

Nu va vom spune ce culori sa fie perdelele sau daca sa luati patut din lemn sau din panza. Ci ne vom opri asupra principiilor de design pe care trebuie sa le respectati ca sa obtineti ceva frumos.

1. Va trebuie o directie clara, o linie pe care sa o urmati. Sa fie o camera florala sau una cu masinute, sa aiba culoarea alb predominant sau verde.

Este posibil ca la inceput sa nu aveti nici cea mai vaga idee. Asa ca nu porniti sa cumparati lucruri care va atrag pe moment numai ca sa observati ulterior ca nu merg impreuna. Puteti porni cu pasi marunti, raspunzandu-va la intrebarile de mai jos:

2. Vreti o camera neutra sau una care sa reflecte clar daca bebele este baiat sau fata? 

3. Tineti cont si de viitor. Copilul va creste rapid, trece prin multiple etape intr-o perioada foarte scurta de timp. Dar probabil ca nu va veti dori sa schimbati totul in fiecare an, asa ca alegeti lucruri pe care le va putea folosi si mai tarziu.

4. Tineti cont de preferintele voastre, pentru ca bebele inca nu are unele si va mai trece mult timp pana si le va dezvolta. Va place sa calatoriti, va place la mare, va plac animalele? Puteti porni de aici cu tema aleasa.

5. Nu incarcati excesiv - daca va place Hello Kitty nu trebuie ca totul sa aiba aceasta tema, cateva elemente sunt suficiente. Restul este bine sa fie neutru.

6. Adesea este mai simplu sa ajungeti la o tema pornind de la cartile pentru copii. Ele sunt minunat desenate si pot constitui un bun punct de pornire.

7. Nu trebuie sa folositi toate ideile dintr-o carte pentru copii, ajunge sa va axati pe un singur personaj. De exemplu trenul Thomas care se intalneste foarte usor in magazine.

8. O idee foarte la indemana este sa porniti de la culori si elemente din natura. In acest fel puteti crea cu usurinta o camera neutra minunata.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!