Sari la conținut

Numerologie - Semnificatiile numarului 5

Caracteristicile numarului 5 sunt: spiritul de aventura, ridicat la rang de arta, expansivitate si utilizarea constructiva a libertatii. Cei ale caror nume se afla sub influenta numarului 5 sunt vizionari si avangardisti.

Numarul 5 este caracterizat in numerologie pentru capacitatea de a fi talentat in mai multe domenii, uneori opuse si printr-o exceptionala versatilitate. Numarul 5 poate afce atat d emulte incat s epoate spune ca poate face orice. Se simt liberi si inspira libertate celor din jurul lor. Sunt adevarti artisti in a se adapta la un nou mediu, pot face fata oricaror conditii si tolereaza cu bucurie orice schimbare. Stiu cum sa se apropie de oameni, dar o fac de cele mai multe ori doar pentru a obtine ceea ce vor.

Sunt in avantaj in orice fel de vanzare, joc sau speculatie. Ajung usor la succes arunci cand succesul implica interventia unor oameni la care numarul 5 poate ajunge.

Sunt populari, inteligenti, analitici si au capacitatea de a gandi foarte rapid.

Atitudini negative ale numarului 5 sunt agitatia si nerabdarea. Sunt dezordonati, inconsecventi ceea ce ii face sa-si risipeasca energia. Nu suporta regulile si un program strict. Nu suporta rutina. Reactioneaza puternic, daca simt ca libertatea de exprimare sau de actiune este afectata sau limitata in vreun fel.

Reactioneaza sub impulsul de moment ceea ce ii face sa greseasca sau sa ia decizii gresite. Sunt insa norocosi si foarte simpatizati. Simpatia pe care o degaja face ca erorile lor sa fie tolerate, intelese si iertate usor.

Afla aici cum calculezi numarul care corespunde numelui copilului.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!