Sari la conținut

Numerologie - Semnificatiile numarului 6

Caracteristicile numarului 6 sunt: responsabilitate, dorinta de a proteja, aplecarea catre studiu, abilitatile de comunicare, stabilitate si echilibru.

Numarul 6 este simbolul responsabilitatii, al dragostei si al echilibrului. In numerologie 6 este numarul celor constiinciosi, echilibrati, stabili, consecventi si al celor care refuza si resping orice manifestare de nestatornicie. Sunt inclinati sa acorde ajutor si mangaiere pentru cei in nevoie.

Au o inclinatie naturala pentru a lucra cu cei in nevoie, cu cei bolnavi si defavorizati. Au talente artistice considerabile, dar daca se dedica muzicii sau artelor o vor face mereu in folosul comunitatii.

Sunt profesori, medici si artisti exceptionali. Sunt buni psihologi si sunt foarte abili in relatia cu copiii.

Partea pozitiva a numarului 6 spune ca este iubitor, prietenos, si apreciativ fata de ceilalti. Inteleg mai bine ca altii ce inseamna intelegerea, simpatia, bunatata si generozitatea. Cei care au acest numar sunt buni parinti si profund implicati in activitatile casnice. Dovedesc deschidere si onestitate in toate relatiile. Formeaza cuplu stabil si lupta pentru principiile lor cu pretul propriului sacrificiu.

Partea negativa este aceea a unui exces de exigenta si uneori prea mult exces de zel. Sunt putine lucruri care pot fi reprosate celui care are numarul 6.

Afla aici cum calculezi numarul care corespunde numelui copilului.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!