Sari la conținut

Numerologie - Semnificatiile numarului 9

Caracteristicile numarului 9 sunt: profundul interes pentru tot ceea ce tine de om si de spiritul umanitar, altruismul si obligatiile creatoare.

Posesorii numarului 9 sunt umanisti prin excelenta. Cei ale caror nume se afla sub influenta numarului 9 sunt facuti sa ii ajute pe altii. Sunt dominati de sentimentul de compasiune care le blocheaza uneori propriul lor succes. Lucreaza bine cu oamenii si au potentialul de a inspira ca nimeni altcineva.

Au o imensa capacitate creativa si sunt daruiti cu talent artistic de cel mai inalt nivel. Unele dintre talentele numarului 9 este aceea de a face lucrul potrivit, la momentul potrivit.

Posesorii numarului 9 sunt spirite deschise sincere si altruiste. Ambitiile personale sunt orientate intr-o perspectiva foarte pozitiva, nu pierd niciodata din vedere oamenii si atitudinea de compasiune fata de oameni. Sunt idealisti si sunt dezamagiti de imperfectiune. Scopul lor este sa faca lumea perfecta.

Pentru ei, prietenia, afectiunea si dragostea sunt esentiale.

Nedezvoltata si ignorata, partea negativa a numarului 9 are o tenta egoista si egocentric. Exista situatii in care numarul 9 abordeaza o atitude opusa devenind detasati, lipsiti de implicare si sensibilitate, dar se intampa rar si numai in urma unor traume.

Afla aici cum calculezi numarul care corespunde numelui copilului.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!