Sari la conținut

O cameră de bebeluş care o ia în considerare şi pe mamă

Atunci când ne gândim la camera bebeluşului automat ne gândim să o facem cât mai utilă şi confortabilă pentru el – ce patuț îi cumpărăm, unde îi punem hainele, pe ce masă îl schimbăm etc. 

Însă bebeluşul nu este singurul care va sta foarte mult timp în spaţiul respectiv. Şi mama lui va sta aproximativ la fel de mult timp. Şi atunci camera trebuie să fie concepută astfel încât să fie confortabilă pentru ambii. Uite câteva elemente pe care le poţi lua în considerare pentru propria ta stare de bine.

Un fotoliu / canapea pe care să te odihneşti

Nu contează că iei aparate care să te anunţe când bebeluşul te-a trezit, tot vei dori să stai cât mai mult în preajma sa. Aşa că pune în camera copilului o canapea, un fotoliu sau un pat de o persoană. Şi o pătură confortabilă la îndemână.

O măsuţă

Ai nevoie de o măsuţă unde să fie lucrurile tale – o cană cu apă, o carte, telefonul, o cremă şi câte şi mai câte, întrucât vei petrece mult timp în această cameră.

O lumină odihnitoare

La cât de mult stai trează în timpul nopţii o lumină de veghe îţi este foarte utilă. În acest fel te asiguri că nu te izbeşti de mobile când mergi aproape că o somnambulă.

Un design plăcut

Este adevărat că copiilor le plac lucrurile ţipătoare şi paietate. Însă bebeluşilor nu. Pe ei nu-i interesează culoarea pereţilor. Aşa că alege totul după gustul tău. Nu trebuie să îl faci neapărat rox de să ţi se strepezească dintii.

Electronice

Cu un beblus eşti foarte izolată. Ai nevoie de electronice ca să treacă timpul mai uşor, ca să te relaxezi, ca să rămâi în contact cu lumea. Poate să fie un radio, un laptop, un televizor chiar. 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!