Sari la conținut

O mămică s-a dus la spital să nască, însă a fost refuzată de medici, așa că a născut într-o benzinărie

Lauren Banks, o mămică din Bridgeton, Carolina de Nord, a mers la spital să nască, însă medicii au refuzat-o, pentru că nu era dilatată suficient, deși ea intrase în travaliu. Mămica a născut în benzinăria Handy Mart.

Lauren se afla în săptămâna 39 de sarcină  și avea contracții dureroase când a ajuns la spital, unde i s-a spus că nu este suficient de dilatată pentru a naște. Medicii i-au spus că trebuie să aibă dilatație 5 pentru a se considera travaliu activ, iar mămica avea dilatație 4. De asemenea, i s-a recomandat să meargă acasă și să revină când e pregătită de naștere.

Lauren Banks și soțul ei au plecat acasă, însă, la 30 de minute după ce au ajuns acasă, mămicii i s-a rupt apa, așa că au decis să plece imediat către un alt spital.

Pe drum, femeia nu a mai rezistat din cauza durerilor, așa că soțul ei a oprit mașina în parcarea unei benzinării, pentru a chema ambulanța. Paramedicii au spus că este prea târziu pentru a o duce pe mămică la spital, așa că au ajutat-o să nască în mașină, în parcarea benzinăriei.

Familia a fost apoi transportată la spitalul care a refuzat-o inițial pe mămică. Reprezentanții spitalului au spus că nimeni nu ar fi refuzat să o interneze pe mămică dacă ar fi avut dilatație 5 și că aceasta ar fi fost consultată de un medic obstretician.

În final, totul s-a terminat cu bine. Bebelușul este perfect sănătos, deși, în prezent, primește tratament pentru icter.

Mămica a spus că îl va porecli pe băiețelul ei Handy Mart, după numele benzinăriei.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!