Sari la conținut

(P)Vipmed implineste cinci ani pe piata din Romania

Compania Vipmed International, specializata in solutii medicale in strainatate si transport medical asistat, a implinit cinci ani de existenta pe piata din Romania. Evenimentul aniversar a avut loc in Bucuresti in prezenta mai multor profesori doctori din strainatate de diverse specializari.

La evenimentul organizat cu acest prilej, Vipmed International a avut alaturi profesori si doctori precum: Prof. Dr. med. Rudolf Fahlbusch - International Neuroscience Institiute Hanover (Director Endocrine Neurosurgery and Intraoperative MRI), Prof. Dr. Bernhard Pesalozzi – Spitalul Universitar Zurich (Leading doctor of Oncology), Pr. Charbel Mounayer - Dupuytren University Hospital Center (Professor  neuroradiologist), Prof. Marcus Scherer - Klinikum der Universität Regensburg (Professor of Surgery and Transplantation), Prof. Hans Schlitt - Klinikum der Universität Regensburg (Professor of Surgery and Transplantation), Dr. Muemtaz Koeksal - Mediclin Robert Janker Clinic (Clinic Director), Prof. Kayhan Engin - Anadolu Medical Center (MD Professor of Radiation Oncology).

Profesorii si doctorii invitati au tinut prezentari asistentei formate din profesori, doctori si manageri din sistemul medical romanesc. Scopul secundar al acestui eveniment a fost crearea de catre Vipmed a unor premise de socializare pentru dezvoltarea colaborarilor internationale in sprijinul sistemului sanitar romanesc si a pacientilor din tara noastra.

Proiectul Vipmed s-a nascut din ideea a doi tineri, activi in sistemul sanitar autohton, in urma contactului avut cu tratamentele si tehnologiile inovatoare pe care le descopereau in strainatate. Initiativa s-a bazat pe tratarea afectiunilor cu aparatura si know-how diferit fata de ceea ce experimentasera in Romania si mai ales care sa aduca pacientilor un tratament de excelenta pentru afectiunea lor specifica.

Dintre servicile oferite, Vipmed International a excelat in cel de second opinion (cere inca o parere) prin care a pus in legatura pacientii din Romania cu diverse clinici de top specializate in afectiunile acestora. “Pentru pacient, cel mai important este sa obtina cat mai multe informatii despre afectiunea de care sufera, iar rolul Vipmed este sa ofere cat mai multe variante posibile de tratare a bolii respective atat in tara, cat si in strainatate, urmand ca pacientul sa aleaga solutia pe care o considera cea mai potrivita. Pe listele de pacienti Vipmed se regasesc si numeroase persoane publice autohtone care au ales sa se trateze in strainatate in special din cauza complexitatii afectiunilor suferite.” spune Narcisa Moaca Marinescu, Director General Vipmed International.

De asemenea, prin infiintarea unui departament de transport medical asistat, Vipmed International a pus la dispozitie o gama completa de servicii care vizeaza intregul traseu al pacientului, de la diagnosticare la vindecare, preluand astfel grija si stresul trimiterii documentelor medicale sau organizarea calatoriei.

“Astazi suntem aici, fata in fata, medici si pacienti din Romania si medici din strainatate. Vipmed doreste sa aduca aproape aceste comunitati pentru beneficiul final al pacientului. Ne dorim sa cream sinergii. Sinergii tehnologice, sinergii umane, dar cel mai important, sinergii morale care sa ne ajute sa sustinem in continuare dreptul la viata” a mai declarat Narcisa Moaca Marinescu, cu ocazia evenimentului aniversar.

O alta preocupare majora a companiei a fost infiintarea unui departament de Telemedicina in cadrul caruia, consultul si diagnosticarea pacientului se desfasoara cu ajutorul tehnicilor de comunicare moderne ale secolului in care traim.

Despre Vipmed International

Vipmed International are colaborari cu clinici mari din Europa precum INI Hanovra, Anadolu Medical Center, Mediclin, Rudophinerhaus, AKH Viena, Bonn, Regensburg, Zurich si multe altele. in cei cinci ani de activitate, a coordonat tratamentele a peste 7.000 de pacienti. De asemenea, Vipmed International este in contact direct cu profesori renumiti din domenii precum neurochirurgie, oncologie, cardiologie, hepatologie, oftalmologie si multe alte domenii. Mai multe informatii despre Vipmed International sunt disponibile la www.vipmed.ro

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
Vipmed International
Narcisa Moaca Marinescu – General Manager
tel: 0726.945.385
sau
Andreea Roman – Second Opinions Specialist
Tel: 0726.693.239
transfermedical@gmail.com
www.vipmed.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!