Sari la conținut

Cum alegi sutienul potrivit în timpul sarcinii

Schimbările corporale majore din sarcina se manifestă şi la nivelul sânilor. Nu este de mirare că sutienele vechi nu mai pot să fie purtate, mai ales către ultimele luni de sarcină. Aşa că trebuie să cumperi unele noi.

Dar oare să cumperi tot unele cu sârmă? Ei bine, nu există nicio dovadă ca sârma ar putea să împiedice în vreun fel formarea lactaţiei. Aşa că, dacă te simţi bine într-un sutien care are sârmă atunci nu ai niciun motiv să nu ţi-l cumperi. De obicei femeile însărcinate aleg pentru ultimele luni sutiene fără sârmă întrucât acestea li se par mai confortabile. În plus, sutienele cu sârmă sunt mai puţin maleabile, aşa că este posibil să fie necesar să ţi-l schimbi mai des, atfel încât să ai unul de mărimea potrivită.

Sfaturi pentru alegerea unui sutien potrivit

Este bine să mergi să cumperi un sutien nou de îndată ce cel pe care îl ai începe să te jeneze

Atunci când alegi sutienul ţine cont de faptul că este posibil ca sânul să îţi crească şi mai mult, aşa că ia cu o mărime mai mare decât ai nevoie în prezent.

Dacă iei un sutien care este şi unul de alăptare, alege unul care îţi permite să îţi dezgoleşti sânul complet şi o poţi face folosind o singură mână.

Cumpără cel puţin două sutiene, ca să ai mereu unul curat la dispoziţie. 

Alege sutiene care au curelele mai late decât în mod normal şi care sunt ajustabile, astfel încât să nu te strângă pe măsură ce te îngraşi.

Este bine să ştii că este foarte posibil să fii nevoită să cumperi sutiene noi de mai multe ori în timpul sarcinii.

Cum îţi dai seama ce mărime porţi la cupă

Ca să îţi dai seama de ce mărime ai nevoie în prezent este suficient să faci două măsurători şi apoi să scazi numerele rezultate, că în video de mai jos.

 

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!