Sari la conținut

Prima lui săptămână de sarcină: „Ole! Ce tare sunt!”

Hai că așa e. Exact ca în titlu. Sincer, ești tare mândru. Cel mai mândru. Ca niciodată, îți îndrepți spatele până simți că te doare, îți umfli pieptul și mergi țanțoș.

Ba chiar saluți în stânga și-n dreapta, deși mai sunt și necunoscuți printre persoanele pe care le întâlnești. Și le mai și zâmbești. Ba chiar ai întâlnit în cale o domnișoară și i-ai zâmbit cu toți dinții. Atât de tare, încât iubitul, care o ținea de mână, ți-a aruncat o privire dintr-aia de macho, de teroare, de leu ce-și marchează teritoriul.

Dar tu, de fapt, n-aveai niciun gând „necurat”. Doar erai fericit și îți doreai să împărtășești cu toată lumea fericirea ta. Aflaseși de câteva zile că vei deveni tată. Și da, ești foarte tare! Ești convins de asta!

Auzi, mă, tu să devii tată! Incredibil! Senzațional! Breaking news dintr-ăla adevărat, nu ca la RTV. Dar, da, se întâmplă! Ești la primul copil și nimeni nu mai e ca tine.

(...)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Sursa foto: Taticool

Articole relationate
Poftă de bebe 3

Poftă de bebe 3

Cum stăteam noi doi în vacanța noastră după vacanță, într-un dolce far niente și cu dor de copiii care ne așteptau acasă, ne punem pe discutat. Adică mai mult...

Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!