Sari la conținut

Sincronizare perfectă! O femeie și pisica ei, ambele însărcinate, au născut în același timp – GALERIE FOTO

Vezi gGalerie foto

Lauren Maners, influencer pe rețelele de socializare, și pisica ei, Dove, au născut în același timp. Când Lauren s-a întors de la maternitate, pisica ei deja își hrănea cei 6 puișori.

Mămica Lauren este o mare iubitoare de animale și ajută adăposturile de animale pentru că adoptă pisici pe termen scurt, pe care le îngrijește, până când acestea își găsesc o căsuță.

Cu toate acestea, imediat cum rămas însărcinată, Lauren a decis să ia o pauză, spunând că va continua să ajute adăposturile de animale după ce va naște. Lucrul acesta s-a întâmplat până ce soțul ei a găsit-o pe Dove, o pisică albă absolut adorabilă.

Dove era atunci gestantă și se afla într-o parcare, rănită. Fără să se gândească prea mult, Lauren a luat-o pe Dove acasă și i-a oferit toată dragostea și confortul de care avea nevoie. După câteva vizite la veterinar, Lauren a aflat că pisoii din burtica lui Dove sunt bine.

Lauren și Dove s-au sprijinit reciproc în timpul sarcinii, petrecându-și toate momentele împreună.

Între timp, Lauren a mers la maternitate pentru a o naște pe fetița ei, micuța Kylie, iar când s-a întors acasă cu bebelușul și cu soțul ei, a descoperit că Dove născuse deja 6 pisoi. Cel mai probabil, Dove și Lauren au născut în același timp.

Sursa
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!