Sari la conținut

Targ de bunataturi bio, V for Verde

Sambata si duminica, pe 11 si 12 octombrie 2014, intre orele 11 si 20:00, a 3-a editie a targului V for VERDE transforma Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu, nr. 46) in cel mai verde-aprins loc din Bucuresti. Targul verde este manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului. 
 
Motive sa vii la targ sunt foarte multe. 60 mai precis. Care este si numarul de expozanti cu bunatati si delicatese bio, condimente si mirodenii, cosmetice naturale si organice, articole eco deco, food & treats, slow food si raw food, workshopuri dedicate oamenilor care iubesc viata sanatoasa. 
 
Printre invitatii speciali se numara Carmen Bruma cu care discutam Sambata, 11 octombrie, de la orele 14:00 despre cartea sa „Jurnal de gravida”, despre cum sa ai un stil de viata verde, sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos.
 
Tot din categoria invitatilor speciali se numara Ostraw Vegan si Totul despre raw, cu live cooking si meniuri raw vegane si vegetariene, in cadrul atelierelor culinare V for VERDE 
 
Sambata, 11 octombrie, de la 16:00 - Atelier de Bucatarie raW for Verde
Duminica, 12 octombrie, de la 14:00 – Atelier Ostraw Vegan la V for Verde
 
 
Toti vizitatorii prezenti la targ intra in Tombola V for VERDE si pot castiga multe “premii verzi”.  
 
V for VERDE merge dincolo de notiunile de bio, eco sau reciclare si amenajeaza cu fiecare editie un spatiu al ideilor vezi. Este un mod de viata, care nu neaga profesia, socialul, cluburile, escapadele cu prietenii, dar care incurajeaza un stil de viata mai sanatos. 
Pentru ca suntem o comunitate, ne intalnim la targul V for VERDE, pe 11 si 12 octombrie la Casa Universitarilor.
 
Biletul de intrare este 10 lei.
Program 11:00 – 20:00
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!