Sari la conținut

Trenduri pentru nume populare de baieti in 2014

Sa stii care sunt cele mai populare nume de baieti in momentul in care vrei sa alegi numele pentru baietelul tau este o dorinta normala.

Pe de-o parte pentru ca daca sunt nume atat de populare atunci sansele sunt mari ca ele sa fie si cele mai frumoase. Pe de alta parte poti dori sa afli ca sa te asiguri cumva ca nu alegi tocmai unul dintre aceste nume. Ar fi destul de neplacut sa strigi un nume si sa se intoarca toata suflarea din parc. Indiferent care este atitudinea pe care o adopti, afla care sunt tendintele actuale in materie de nume:

 

Se pastreaza preferinta pentru numele vechi, romanesti, care suna mereu actuale: MihaiAlexandruAndrei

Dar in unele medii ele au fost inlocuite de nume romanesti din esalonul doi al popularitatii, tocmai pentru a nu risca sa iti numesti copilul asa cum a facut-o toata lumea. Cu toate acestea dai peste ele la tot pasul: TudorRaduVladDavidRobert.

Si anul 2014 este unul in care numele religioase sunt foarte folosite. Si nu numai ca nume secundar. Printre ele se intalnesc: IosifTomaMateiCristianGabrielLuca.

De cativa ani, de cand romanii a inceput nu numai sa priveasca cu jind in afara, ci si sa traiesca in alte tari, numele straine nu mai sunt o raritate. Asa ca vei auzi adesea Albert, Ianis, Mateo, Marco, Nikolas, Andreas, Denis, Patrick. Cel mai adesea ele au si o forma romaneasca, insa a fost preferata cea straina. 

Cresc in popularitate nume care erau preferate la inceputul secolului trecut, aceasta perioada pastrandu-se propice pentru tot ceea ce suna vintageAntonCezarOctavSergiuRemusVictorSebastian.

 

O lista cu cele mai populare nume in 2013 gasesti aici.

 

Numele tau preferat care este?

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!