Sari la conținut

Trenduri pentru nume populare de fete in 2014

Sa stii care sunt cele mai populare nume de fete in momentul in care vrei sa alegi numele pentru fetital tau este o dorinta normala.

Pe de-o parte pentru ca daca sunt nume atat de populare atunci sansele sunt mari ca ele sa fie si cele mai frumoase. Pe de alta parte poti dori sa afli ca sa te asiguri cumva ca nu alegi tocmai unul dintre aceste nume. Ar fi destul de neplacut sa strigi un nume si sa se intoarca toata suflarea din parc. Indiferent care este atitudinea pe care o adopti, afla care sunt tendintele actuale in materie de nume:

 

In topul tuturor preferintelor ramane Maria, urmata indeaproape de Ioana si Ana.

Dar in unele medii ele au fost inlocuite de nume romanesti din esalonul doi al popularitatii, tocmai pentru a nu risca sa iti numesti copilul asa cum a facut-o toata lumea. Cu toate acestea dai peste ele la tot pasul: MaraIlincaAlexandraStefanaGabrielaElenaAndreea.

Desi numele religioase nu au o pondere atat de mare in cazul fetitelor, se intalnesc des nume precum: TeodoraCristiana,Sara.

De cativa ani, de cand romanii a inceput nu numai sa priveasca cu jind in afara, ci si sa traiesca in alte tari, numele straine nu mai sunt o raritate. Asa ca vei auzi adesea Alesia, GiuliaEmmaAnastasiaNatalie. Cel mai adesea ele au si o forma romaneasca, insa a fost preferata cea straina. 

Cresc in popularitate nume care erau preferate la inceputul secolului trecut, aceasta perioada pastrandu-se propice pentru tot ceea ce suna vintage - AntoniaSofia,IustinaIuliaDaria

 

O lista cu cele mai populare nume in 2013 gasesti aici.

 

Numele tau preferat care este?

 
Articole relationate
Comentarii facebook
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti