Sari la conținut

UNEXPECTED, un film despre doua viitoare mamici

Proaspetele sau viitoarele mamici, dar nu numai ele, au parte de un nou film care vorbeste pe limba lor.

 

UNEXPECTED este un film indie care isi propune sa ne arate cat de greu e sa fii mama, dar cat de mare este satisfactia si cum iti implineste viata. Filmul atinge mai multe subiecte delicate si pune accentul pe dilemele care vin odata cu vestea cea mare: “cariera versus copil” sau “sarcina la o varsta frageda” fiind doar cateva dintre ele.

Filmul urmareste prietenia neobisnuita dintre doua viitoare mamici: Samantha, interpretata de Cobie Smulders, o profesoara dedicata, si Jasmine (Gail Bean), una dintre cele mai bune eleve ale ei. Ambele se confrunta cu o sarcina neasteptata iar reactii lor sunt diferite, exact la fel ca si ambitii lor de viata. Samantha isi reevalueaza viata si prioritatiile, luand in calcul posibilitatea de a  renunta la cariera pentru a sta cu copilul iar Jasmine se intreaba daca e indeajuns de matura incat sa aiba grija de un copil. Impreuna, vor discuta perspectivele, isi vor infrunta temerile si isi vor gasi linistea interioara, realizand ca “nimeni nu e niciodata cu adevarat pregatit”.

UNEXPECTED este regizat de o femeie – Kris Swanberg, si a avut parte de o multime de cronici pozitive in cadrul Festivalului de Film Sundance, unde a avut premiera, fiind considerat un film “cald, prietenos si foarte amuzant.” Suna bine! Speram sa ajunga si prin cinematografele din Romania.

Iata si un trailer al filmului:

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!