Sari la conținut

Vedete autohtone cu multi copii

Daca prin multi copii intelegem tot ce sare de cifra doi, care pentru multi este maximul, adesea neatins, atunci sunt si la noi cateva vedete care au multi copii. Ceea ce este de apreciat, fiindca nu multe persoane sunt capabile sa echilibreze bine viata personala si cea de familie. Si, in plus, atunci cand ne gandim la vedete si placerea lor de a sta in lumina reflectoarelor automat ne inchipuim ca avem de-a face cu persoane destul de narcisiste, care nu ar renunta la a se pune pe ele pe primul loc.

Nicoleta Luciu - 4 copii

Pozele Nicoletei Luciu cu tripletii nu cred sa le fi ratat cineva. Primul sau baiat s-a nascut in 2008 si se cheama Zsolt. Tripletii au urmat dupa 3 ani: Karoli, Kevin, si o fetita pe nume Kim.

Cand ai mai multi copii timpul trece mult mai repede. Nu-mi vine sa cred ce mare s-au facut, parca ieri erau in incubator la spital, abia pe la 4,5 luni au inceput sa arate a bebelusi. Cel mai greu m-am obisnuit cu faptul ca am si o fata pentru ca eu mi-am dorit numai baieti. L-a ascultat Dumnezeu pe Zsolt ca el si-a dorit fata si e picatura rupta din el. Ma simt implinita si simt ca prin ei ramane ceva in urma mea (de aici)

Silviu Prigoana - 4 copii

Honorius si Silvius sunt copiii lui Silviu Prigoana dintr-o casatorie anterioara celei cu Adriana Bahmuţeanu. Cei doi baieti mai mici se numesc Eduard si Mihai Maximus.

Nu vreau să fac demersuri pentru a-mi aduce copiii acasă. Ei se vor întoarce natural. Copiii iubesc confortul, nu părinții. (de aici )

Anamaria Prodan - 3 copii

Anamaria Prodan are doua fete, pe Sarah (n in 2000) şi Rebecca (n in 1999), din fosta casatorie cu jucatorul de baschet Tiberiu Dumitrescu. Nou venitul este Laurentiu Junior, dar nu trebuie sa il uitam nici pe Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf.

Ador sa am multi piticuti. Imi place sa-i vad langa mine, sa fie zgomotosi, sa alerge. Mi-am dorit intotdeauna multi. Mai incerc sa fac o fetita (de aici)

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!