Sari la conținut

10 lucruri pe care să le pui în bagajul pentru plajă atunci când mergi cu copiii

Nouă ne place foarte mult marea. Încercăm să ajungem acolo în fiecare an, chiar de mai multe ori, și nu avem o preferință pentru vreo plajă anume. Bine, poate că lucrurile s-ar schimba dacă am vedea cum arată plajele din Maldive, dar cum încă nu e cazul suntem ok.
 
De trei ani când mergem cu Sofia la mare (prima oară am ajuns când avea trei luni și jumătate), am învățat că excursiile la plajă în 2 adulți sunt foarte diferite de cele în doi adulți plus un copil. S-au dus zilele în care luăm doar în prosop și cremă de plajă și ne prăjeam la soare (ceea ce nu ar trebui să faceți nici dacă aveți 2, 30 sau 100 de ani). Așa că am decis să împărtășim cu voi ce punem în bagajul nostru pentru excursiile în trei la plajă.
 
Costum de baie cu protecție UV.
Ca să fim sinceri, când eram noi tineri (și neliniștiți), nici nu auzisem de așa ceva. Costumul de baie se alegea după două criterii: aspect și preț. Dar iată că viața de părinte reușește să te transforme în expert într-o varietate de câmpuri (medicină, alimentație, călătorii cu copiii ), și am aflat că un costum de baie bun are protecție UV. Pielea noastră este foarte sensibilă și nu este bine să ne expunem prea mult la soare. Probabil ați remarcat că atunci când petreceți perioade mai lungi la plajă va apăr alunițe, spre exemplu. Ei bine, alunițele au un risc de cancer. Sau ca va bronzați, sau chiar ardeți. Statul la soare echivalează cu prăjirea, și spuneți adevărul, nu v-ați gândit niciodată să va băgați în cuptor ca să vă bronzați, corect? Ei bine statul la soare e destul de asemănător cu bagatul în cuptor. Și, de aceea, aveți nevoie de haine care să protejeze, mai ales pe cei mici. Și mai ales pentru că știm că e destul de greu uneori să îi faci să stea la umbră sau să îi urnești de pe plajă fix la oră la care vrei tu. Că să minimizați riscurile, luați costume de baie cu protecție UV. Găsiți în foarte multe locuri (spre exemplu la Decathlon, unde sunt și la prețuri bune) și acoperă mult mai mult din suprafața corpului decât o fac cele obișnuite. Sănătatea copiiilor nostril este cel mai important lucru!

(...)

Citeşte mai mult pe crestemsicalatorim.com

Sursa foto: crestemsicalatorim.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!