Sari la conținut

2014, previziuni si evenimente posibile pentru fiecare zodie

Vezi gGalerie foto

2014 se anunta ceva mai bun decat 2013 care a fost, in general, un an dificil si dur pentru cei mai multi dintre noi. 2014 pare ceva mai bland si mai lin, desi nu este lipsit nici el de momente de cumpana, tensiune si emotii.

Iata care sunt previziunile si evenimentele posibile pentru 2014, pentru fiecare zodie.

Berbec - Vei rezolva o serie de probleme vechi. 2014 e momentul bun ca femeile Berbec sa ramana insarcinate. Iti echilibrezi bugetul si iti poti face planuri mari pentru viitor.

Taur - Esential pentru nativii din aceasta zodie este sa invete si sa acumuleze noi informatii. Calatorii multe si multe noi cunostinte, asta aduce 2014.

Gemeni - pentru nativi situatia financiara se imbunatateste fata de 2013. Cu toate acestea vor fi dificultati, dar cele mai multe din probleme vin din cazua faptului ca sunt greu de nemultumit.

Rac - nativii vor fi in centrul atentiei. E momentul perfect pentru punerea in aplicare a planurilor. E posibila o nunta, o casa noua si un copil. O sa fie un an plin si destul de bun.  

Leu - in prima jumatate a anului o sa fie ca in cusca. De la mijlocul anului s evor elibera si vor compensa dificultatile din prima jumatate a anului. Nativii vor avea multe responsabilitati noi, pe langa cele deja multe pe care le au.

Fecioara - are un an bun. O sa cunoasca noi oameni si este loc pentru planuri multe noi, dintre care cele mai importante se pot realiza. Trebuie sa isi stapaneasca atacurile de panica. Fecioarele traiesc cu spiame acute, fara o baza solida.

Balanta - au un an bun, oricum infinit mai bun decat 2013, desi problemele financiare nu dispar. Schimbari de situatie si multe evenimente bune in 2014.

Scorpion - 2014 este pentru ei un an al calatoriilor. Vor umbla mult si d ecele mai multe ori cu mare folos. S-ar putea confrunta cu probleme care vin din orgoliul lor nemasurat.

Sagetator - nativii vor face bani din piatra seaca in 2014. E posibila o ruptura familiara. Evenimente bune si rele in egala masura, dar un bilant pozitiv la finele lui 2014.

Capricorn - au mari sanse sa se indragoseasca. O sa le mearga bine  in 2014 dar vor munci foarte mult.

Varsator - nativii raman in rutina care i-a coplesit in 2013, dar pot avea un nou loc d emunca, noi afeceri si noi planuri, toate indreptate spre succes. reusitele nu vin insa imediat si este nevoie de atentie si perseverenta.

Pesti - nativii sunt dornici sa obtina noi competente. Sunt creativi. E posibil sa primeasca oferte bune. S-ar putea sa calatoreasca mult. Este necesar sa se fereasca de boli si sa tine sub atentie cheltuielile. Nu stau bine cu banii.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!