Sari la conținut

6 filme de Crăciun la care să te uiți cu întreaga familie

Împodobitul bradului, colindele și prăjituritul sunt tradițiile pe care le urmăm în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă. Spiritul Crăciunului presupune și vizionarea filmelor cu tematică de sărbători, alături de întreaga familie. În plus, este singura experiență legată de familie care nu necesită nicio planificare în avans.

Provocarea apare atunci când trebuie să alegi un film potrivit de Crăciun. Am selectat o listă cu cele mai frumoase filme de Crăciun, ideale pentru întreaga familie.

Iată despre ce filme este vorba:

Klaus

Cu o durată de 1 oră și 36 de minute, filmul Klaus este disponibil pe Netflix. Filmul urmărește aventurile unui poștaș în timp ce acesta se împrietenește cu un producător de jucării ursuz și singuratic. Împreună au pornit într-o aventură pentru a le arăta oamenilor că actele altruiste sunt o modalitate de a răspândi bunătatea. Acest film va deveni cu siguranță favoritul familiei tale. În plus, a fost atât de apreciat după debutul său în 2019, încât a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun film animat.

Black Nativity

Bazat pe piesa omonimă a lui Langston Hughes din 1961, „Black Nativity” este despre un băiat a cărui mamă, în pericol de a-și pierde casa, îl trimite să stea la bunici. Odată ajuns acolo, copilul se frământă inițial de regulile stricte, dar în cele din urmă învață importanța comunității, a familiei și a credinței.

A Charlie Brown Christmas

Acest film abordează atât aspectele materiale, cât și cele spirituale ale sezonului sărbătorilor de iarnă. Cu siguranță el va oferi familiei tale o mulțime de păreri și discuții.

The Polar Express

Bazat pe cartea lui Chris Van Allsburg, câștigătoare a premiului Caldecott, „The Polar Express” este un film despre un băiat care ia un tren magic care îl duce la casa lui Moș Crăciun. Considerat pe scară largă o poveste clasică de Crăciun pentru copii, acest film oferă mesaje despre valoarea prieteniei și a curajului, împreună cu frumusețea de a fi amabil cu ceilalți.

Angela’s Christmas

„Crăciunul Angelei” se bazează pe povestea autorului Frank McCourt, câștigător al premiului Pulitzer. Prezentând povestea emoționantă pe care mama lui McCourt, Angela, i-a spus-o când era copil, acest film se concentrează în jurul puterii familiei.

Amplasat în anii 1910, acest scurtmetraj este o poveste amuzantă despre modul în care Angela a căutat să aducă Crăciunul tuturor în Irlanda de la începutul secolului. Era dorința inimii ei ca toată lumea să fie în siguranță și iubită, în perioada Crăciunului.

Albert

Acest scurtmetraj este despre un mic brad pe nume Albert, care are vise mari să devină cel mai faimos brad de Crăciun din New York. Există o singură problemă, Albert nu are înălțimea necesară.

În ciuda dimensiunilor sale mici, el nu se descurajează. Așadar, când se anunță concursul pentru căutarea bradului, Albert crede că el este cel mai potrivit pentru acest concurs. Alături de cei mai buni prieteni ai săi, Maisie “palmierul optimist” și Gene „buruiana enervant de sinceră”, Albert își propune să-și împlinească visul.

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!