Sari la conținut

8 idei de vacanțe cu copiii în 2019, încercate de noi!

Dacă am putea, cu siguranță cu toții am sta numai în vacanță. Numai că, dacă nu suntem milionari, nu prea se poate. Așa că am pus la punct o listă cu destinații child friendly, testate de noi, din care să vă puteți alege ceea ce vi se potrivește. Deci, să vă povestim despre ideile noastre de vacanțe cu copiii!

1. Barcelona
 

Barcelona este plină de atracții pentru copii și un oraș minunat, cu munte, cultură și mare! Distracția și timpul plăcut sunt garantate atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Acvariul este foarte mare, și chiar pe malul apei. Vă va lua aproximativ jumătate de zi să vizitați grădina zoologică, chiar și mai mult. Puteți ajunge și la Tibidabo, un parc de distracții aflat deasupra orașului, cu niște priveliști absolut superbe. Bineînțeles, nu trebuie să ratați Parcul Guell, creațiile lui Gaudi îi vor fascina pe copii. Sofia a stat să mângâie statuia cu șopârla tare mult timp – noroc că era mai ușurică atunci, pentru că, pentru a ajunge la șopârla trebuia să fie ținută în brațe  . O excursie la Barcelona nu e completă fără timp petrecut la plajă. Am povestit mai multe aici.
 
     Când să mergeți. Primăvara și toamna sunt ideale pentru o vacanță în Barcelona. Temperatura e plăcută, cald în timpul zilei (suficient pentru a face plajă), și răcoare plăcută seara. Vara este mult prea cald, innabusitor chiar, în timp ce iarna temperatură e puțin cam scăzută că să vă bucurați în totalitate de o vacanță împreună cu cei mici.

(...)

Citește mai mult pe crestemsicalatorim.com

Sursa foto: Crestemsicalatorim.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!