Sari la conținut

Alte 12 lucruri pe care le-am învățat pe lungul drum de întoarcere spre casă cu mașina

Nu știu cum e pentru voi, dar pentru mine fiecare vacanță în familie este un nou prilej de a mai învăța ceva. De exemplu, că în primele 5 minute de vacanță este posibil ca și copilul tău și cel al prietenilor să fie mușcați de o albină și să urle amândoi atât de tare încât să-ți spui încă de la început în gând ceea ce va deveni mantra întregului concediu:

Hai să nu ne facem și de data asta de căcat!

Dar nu știu cum și nici de ce, parcă drumul de întoarcere a fost mai plin de învățăminte ca tot restul vacanței. Sau poate eram eu doar pentru obosit să-i ascult pe ceilalți doi pasageri și atunci m-am concentrat asupra altor lucruri. Și am avut următoarele revelații:

1. Plecarea spre casă nu e când vrei tu. E după ce se pupă unele dintre voi de cel puțin trei ori cu proprietara locației, jurându-și prietenie veșnică și continuarea discuțiilor pe whatsapp.
2. Întotdeauna, dar ÎNTOTDEAUNA după ce ți se spune că nu mai sunt bagaje și tu ești fericit de așezarea lor în portbagaj, pe bancheta din spate, lângă bateria de la motor și uneori chiar și în brațele tale, mai apare o paporniță un băgăjel, hai două de care se uitase…Oops!
3. Nu există atâtea benzinării pe orice drum din lumea asta, câte solicitări mega ultra urgente de pipi există.

(…)

Citeşte mai mult pe celmaibuntata.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!