Sari la conținut

Ce faci în vacanţa de 1 Decembrie? Staţiunile de pe Valea Prahovei încă mai au locuri libere

Dacă nu te-ai hotărât până acum unde vei merge în minivacanța de 1 Decembrie, care tocmai s-a prelungit cu încă o zi – pentru bugetari, iată ce oferte mai sunt valabile în stațiunile de pe Valea Prahovei.

Potrivit news.ro, staţiunile de pe Valea Prahovei încă mai au locuri pentru turiştii care vor să îşi petreacă acolo vacanţa de 1 Decembrie, preţurile pornind de la 80 de lei pe noapte pentru o cameră într-o vilă din Sinaia şi ajung la 200 de euro pentru trei nopţi de cazare într-un hotel de cinci stele din Azuga sau 750 de lei, patru nopţi de cazare într-o cameră dublă la Buşteni, preţul incluzând mic dejun, cină cu mâncare tradiţională şi muzică live de Ziua Naţională. În Braşov, preţul pentru trei nopţi de cazare la un hotel de patru sau cinci stele poate ajunge până la 400 de euro pentru două persoane.

În cea mai căutată dintre staţiunile de pe Valea Prahovei, Sinaia, multe dintre marile hoteluri anunţă că nu au oferte speciale de 1 Decembrie, în schimb, în vile şi pensiuni, preţurile au fost modificate, în multe dintre situaţii fiind mai mari.

Astfel, o cameră într-o vilă poate fi închiriată cu preţuri pornind de la 80 de lei pe noapte, cu 10 lei mai mult decât într-o perioadă normală, iar un apartament într-o pensiune, în această perioadă, ajunge şi la 350 de lei pe noapte.

În staţiunea Buşteni sunt vile care închiriază camere sau care sunt de închiriat în această perioadă, cu totul, doar grupurilor de turişti. Pentru 1 Decembrie preţul unei camere duble este de 150 de lei pe noapte pentru minimum patru nopţi de cazare, iar cel al unui pachet turistic ce include trei nopţi de cazare ajunge la 620 de lei pentru o cameră dublă sau 750 de lei pentru patru nopţi de cazare. Acest preţ include mic dejun şi cina cu mâncare tradiţională şi muzică live în seara Zilei Naţionale. Grupurile de opt turişti pot închiria o vilă în Buşteni, pentru două nopţi, cu o mie de lei.

Află mai multe detalii aici.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!