Sari la conținut

Ce nu trebuie să lipsească din bagajul copiilor, în vacanță: sfaturi utile

Vara este anotimpul ideal pentru vacanțe cu cei mici, fie că vrei să mergi la mare, la munte sau în afara țării pentru a vizita locuri noi și a descoperi culturi noi. Unul dintre cele mai importante aspecte pentru a avea o vacanță reușită este alcătuirea bagajului. Poate fi enervant și frustrant să ai un bagaj incomplet, în special atunci când ai ajuns deja la destinație și realizezi că ai uitat să împachetezi obiecte sau lucruri esențiale. Mai apoi, să le obții în vacanță poate fi o adevărată bătaie de cap și de cele mai multe ori te va costa ceva mai mult. Dacă te pregatești să mergi cu cei mici în vacanță, iată ce nu trebuie să iți lipsească din bagaj:

Descoperă ce nu trebuie să lipsească din bagajul copiilor în vacanță

1. Șervețelele umede

 Șervețelele umede sunt esențiale pentru o vacanță lipsita de griji. Vei avea nevoie de ele în mașină pentru a șterge mâinile sau pielea, dar și la mare, la munte, la restaurant sau oriunde mergi, Fie că cel mic are nevoie de o reîmprospătare, și-a pătat hainele sau pur și simplu trebuie să aibă mâinile curate în cel mai scurt timp, cea mai bună o reprezintă șervețelele umede. Optează pentru șervetele umede de bebeluși de la Auchan.ro indiferent de vârsta copilului, deoarece acestea sunt blânde cu pielea, rareori dau reacții alergice și curata eficient.

2. Crema cu SPF
 
 Crema cu SPF este obligatorie vara, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pielea sensibilă a copiilor are nevoie de protecție împotriva razelor nocive ale soarelui fie că ești la mare, în oraș sau la munte. Optează pentru o cremă cu SPF 30 sau 50 special formulată pentru copii. De obicei, formulele pentru copii nu conțin iritanți, sunt hipoalergenice și se absorb rapid în piele pentru că aceștia să se poată juca în voie.

3. Protecția împotrivă țânțarilor

 Mușcăturile de țânțari, căpușe sau purici pot fi o adevărată bătaie de cap atât acasă, cât și în vacanță. De aceea, nu uita să împachetezi un spray sau o loțiune anti țânțari și anti insecte pentru că cei mici să nu fie deranjați de mușcături, iritații și mâncărimi.

4. Medicamentele de bază

 Nu uita niciodată de medicamentele de bază atunci când pleci în vacanță. Alege câteva antiinflamatoare pentru copii, un antialergic, câteva pastile pentru probleme cu stomacul și digestia, dar și picături de nas. Cel mai bine este să te sfătuiești cu medicul de familie sau medicul pediatru pentru a ști ce poți să îi administrezi celui mic și ce medicamente sunt indicate pentru călătorii.

5. Îmbrăcămintea potrivită

 Alege îmbrăcăminte adecvată pentru zona în care veți călători și nu uita să iei cu tine pălării de soare, ochelari de soare, papuci, adidași, pantaloni scurți și lungi, dar și câteva jachete în caz de vreme rea.

 Bagajul pentru cei mici nu trebuie să fie un stres, în special daca îl împachetezi din timp. Inspiră-te din lista de mai sus pentru a avea toate cele necesare cu tine și a te bucura de un concediu de vis.

Sursa foto: Pexels.com

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!