Sari la conținut

Ce pot face părinții acasă în perioada Covid 19?

Pandemia provocata de virusul Covid 19 sau in limbaj putin mai colocvial, Coronavirus, reprezinta fara doar si poate una dintre cele mai grele incercari la care omenirea a fost supusa recent  pentru ca in ecuatie nu mai intra doar simptomatologia acestui virus cu riscurile ei, ci si faptul ca aceasta pandemie are deja numeroase efecte negative asupra economiei statelor de pretutindeni. Auzim tot mai des faptul ca dupa trecerea acestei pandemii de coronavirus, lumea va arata cu totul altfel si ca lucrurile se vor schimba radical, insa trebuie sa admitem faptul ca viitorul este si a fost mereu un lucru incert, acesta fiind probabil si motivul pentru care nu stim inca daca modul in care se va schimba lumea va fi unul pozitiv sau mai putin pozitiv, insa putem cadea de acord asupra faptului ca aceasta pandemie ne-a invatat o multime de lucruri daca raportam totul la noi, ca si indivizi. Pe durata acestei pandemii, una dintre cele mai mari temeri ale noastre a fost desigur faptul ca putem ramane in orice moment fara o sursa stabila de venit, lucru care nu ne afecteaza doar pe noi, ci si pe cei pe care ii avem de intretinut, mai exact, membrii familiei.

Desi lipsa unui vaccin si a unor medicamente omologate universal ne pot face in anumite momente sa credem faptul ca omenirea este lipsita de orice fel de speranta, in realitate lucrurile sunt putin diferite. Chiar daca pandemia a pus lacatul pe usile a numeroase companii, ea nu a reusit insa sa ii priveze pe oameni de abilitatea de a fi flexibili si de a se adapta. In cele ce urmeaza, vom discuta despre cateva dintre lucrurile pe care parintii le pot face in perioada Covid 19, mai ales in situatia in care activitatea la locul de munca este complet suspendata.

Promovarea produselor prin intermediul marketing-ului afiliat


O modalitate foarte practica prin care parintii isi pot asigura o sursa suplimentara de venit este prin intermediul marketing-ului afiliat. Numeroase magazine din sfera online, prin care si Bekid.ro, unul dintre cele mai importante magazine online care comercializeaza haine pentru copii, jucarii, scaune auto, precum si numeroase alte produse special concepute pentru cei mici, ofera posibilitatea de a face marketing afiliat, un lucru de care te incurajam sa profiti din plin. Pentru a intelege mult mai bine acest lucru, vom incerca sa oferim o definitie cat mai clara a ceea ce desemneaza marketing-ul afiliat. Marketingul Afiliat este o forma de publicitate online care consta in remunerarea unui afiliat care iti trimite din site-ul lui un vizitator care realizeaza in site-ul tau o achizitie. Cu alte cuvinte, promovand produsele unui alt magazin online prin intermediul site-ului tau, ai sansa de a-ti asigura un venit suplimentar din partea magazinului online cu care inchei un astfel de parteneriat.
 

Crearea unui magazin online

Pandemia de coronavirus a afectat si inca afecteaza mai toate domeniile de activitate, chiar si pe cele din sfera online, insa acest lucru nu ne da dreptul sa renuntam. Crearea unui magazin online este astazi un lucru foarte simplu, iar cu sprijinul initiativei #vreau online, initiativa care doreste sa sprijine comerciantii cu activitati offline sa treaca in mediul online, astazi ai posibilitatea de a-ti deschide un magazin online mai rapid si mai accesibil ca niciodata. Numeroase companii din sfera online si-au unit fortele pentru ca tu sa poti reusi in acest mediu online care astazi este mai competitiv ca niciodata, insa si cu cel cu un potential urias pentru comert. Spre exemplu, agentia SEO TargetWeb vine in sprijinul tau cu o oferta impresionanta si anume o reducere de 50% la serviciul SEO oferit, pe o perioada de 6 luni, astfel incat efortul de promovare sa fie cat mai redus in aceasta perioada. 
   
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!