Sari la conținut

Cele mai frumoase pensiuni la margine de lac, din România

Vezi gGalerie foto

Vacanța de vară este perioada mult așteptată de toți copiii. De obicei, destinația aleasă de toți părinții, în sezonul cald, este litoralul. Cu toate acestea, pe lângă litoralul românesc există multe alte variante pentru relaxarea întregii familii.

Yabba Dabba Doo – locație: Siriu, Buzău (la 2 h 53 min de București)

Cei care aleg Yabba Dabba Doo sunt întâmpinați de Fred și Wilma Flintstone și au parte de o priveliște de vis. Pensiunea este situată pe malul lacului Siriu, zonă care poate fi explorată cu buggy-uri sau cu caiacul,  barca electrică sau SUP-ul. Dacă familia ta iubește natura și adoră liniștea, atunci Yabba Dabba Doo este locația perfectă pentru voi!

Tarnița Forest Lake – locație Gilău, Cluj (la 5 h 51 min de București)

Cele trei cabane de lângă lacul Tarnița sunt situate între munți, înconjurate de pădure și sunt menite să aducă relaxare pentru întreaga familie. Drumul către cabanele din lemn este ușor accesibil, desi accesul se face printre munți și păduri Peisajul până la destinație este spectaculos, iar când ajungi la Tarnița Forest Lake ești întâmpinat de un mix creat de lux, natură și deconectare de la haosul urban.

Enpi Lake Resort – locație Dorobanț, Iași (la 6 h si 23 min de București)

Amplasat pe malul lacului Dorobanț, resortul îți oferă cazare în bungalow-uri și căsuțe scandinave, ideale pentru turiștii care își doresc o escapadă cu notă exotică. Cabanele de lângă lac sunt perfecte pentru cei care iubesc sporturile de apă.

Traditional Fisherman House, Casa Pescarului – locație Colibița, Bistrița Năsăud (la 7 h și 50 min de București)

Proprietatea este situată lângă unul dintre cele mai frumoase lacuri din țară - Colibița. La doar 44 km de Bistrița Năsăud, Casa Pescarului dispune de un bar, grădină și o zonă de plajă private, la ponton. Pescuitul este una dintre activitățile preferate ale turiștilor care aleg această destinație, alături de canotaj și drumeții.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!