Sari la conținut

Copiii au nevoie de locuri și lucruri simple, nu de stele multe

Am mers cu toții la mare într-unul din weekendurile trecute și am avut parte, cu mâna pe inimă, de trei dintre cele mai frumoase zile de vacanță din toate timpurile. Am plecat vineri la prima oră din București și ne-am întors luni seară. La mare am găsit soare plin și 28 de grade, o apă suficient de caldă cât să faci baie (s-au udat până și pe păr copiii) și nici țipenie de om.
 
Pentru începutul lunii mai, vremea era de vis. Temperaturi de miez de iulie, iar atmosferă de insulă pustie, nu de nordul stațiunii Mamaia. Am avut un noroc chior și o mega inspirație să ne urcăm în mașină pe nepusă masă și cu bagajele pentru toți făcute în zece minute.
 
Ne-am cazat într-un loc unde mai mergem noi, fix pe plajă, care are toate datele să fie perfect pentru vacanță, dar care e gălăgios cum dau drumul la cluburi. Deci de evitat în sezon, dacă nu ești fan clubărit până dimineață, pentru că îți bubuie efectiv în cap muzica până pe la 7-8, când se bagă în sfârșit petrecăreții la somn. Iar dacă ai copiii cu tine, numai de asta nu ai chef, să te uiți pe pereți toată noaptea, iar dimineața să te ia ăștia mici de fresh.

(...)

Citeşte mai mult pe ruxandraluca.ro

Foto: Arhiva personală Ruxandraluca.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!