Sari la conținut

Cu ce surprinzi grupul de mămici de la grădiniță de sărbători

Perioada sărbătorilor de iarnă înseamnă cadouri pentru cei mici și cei mai deopotrivă. Grupul de mămici de la grădinița copilului tău este de multe ori un adevărat sprijin, iar de Crăciun îți poți arăta recunoștința prin mici gesturi însemnate sau cadouri.

Iată câteva idei despre felul în care poți să le mulțumești mămicilor care te susțin:

Cadouri și surprize

Bucuria cu care fiecare dintre noi primește darurile din partea apropiaților nu ține cont de vârstă. Alege coșuri de Crăciun de la boutiquecadeaux.ro pline de bunătăți și accesorii care țin căldură pe tot parcursul sezonului rece. Un astfel de pachet va îndeplini așteptările mămicilor, cât și ale copiilor lor cu care vor putea împărți cadourile.

Poți stabili o întâlnire cu grupul de mame cu care ești apropiată după programul de grădiniță sau la o cafea în timpul weekendului. Oferirea cadourilor se poate extinde până la învățătoarele sau învățătorii copiilor, pentru a-ți arăta gratitudinea și respectul pentru munca lor.

Cină la restaurant

Cu siguranță există cel puțin două mămici față de care te-ai apropiat de-a lungul timpului. Tocmai de aceea poți organiza o cină la unul dintre restaurantele tale preferate. Indiferent că vrei să te bucuri de o masă copioasă sau de două pahare de vin savuros, petrece timpul cu mamele care îți împărtășesc experiența.

Poți schimba păreri despre anul copiilor sau să discuți teme personale despre relații, căsătorii și planuri de viitor. Este important pentru orice grup de mame să socializeze în afara orelor pe care le petrec alături de copii și să se întâlnească în alte circumstanțe decât la poarta grădiniței.

Un city-break

Desigur, mai mult decât o cină la restaurant, ceea ce îți oferă suficient timp petrecut cu prietenele tale mămici și cu copiii este un city break în țară sau în afară. Poți alege o stațiune de munte dacă ești pasionată de sporturile de iarnă și dacă vrei să îi arăți celui mic mai multe despre magia iernii.

De asemenea, dacă tu și prietenele tale aveți posibilitatea, un city break în afara țării este recomandat pentru relaxare și deconectare totală. Dacă lipsești două zile din weekend, copiii pot rămâne cu tații lor și să organizezi o ieșire între fete pentru un plus de aventură.

Cosmeticele preferate

Cadoul de Crăciun pentru femei poate să se învârtă în jurul produselor de beauty. Asta înseamnă că le poți dărui mamelor cu care ești prietenă produse pe care știi că le folosesc regulat sau pe care și le doresc. Fie că este vorba despre un ruj, un tuș sau un blush de calitate, poți crea o un magic box în care incluzi mai multe elemente.

La magazinele pe care le frecventezi des cu siguranță poți cumpăra vouchere cadou pe care să le dăruiești celor care vrei să-și aleagă singure produsele dorite. Un voucher cadou este mereu soluția potrivită pentru situațiile în care nu vrei să dai greș, dar vrei să faci un gest însemnat.

Suprinde-le pe mămicile de la grădinița copilului tău cu atenții mici sau mari, în funcție de posibilități și de relația pe care o ai cu acestea. În acest fel vei intra cu dreptul în noul an și la braț cu femeile puternice din viața ta.

Sursa foto: pexels.com
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!