Sari la conținut

Dana Rogoz, despre vacanța cu peripeții, în Bali: „Trebuie să vă recunosc că drumul nu a fost tocmai ușor”

Vezi gGalerie foto

Dana Rogoz a decis să își ia un bine-meritat concediu și s-a dus în Bali, împreună cu familia ei.

Dana este deja de 2 zile în Bali, timp în care și-a pus la curent fanii cu locurile pe care le-a vizitat, dar și cu activitățile pe care le are împreună cu familia ei.

Actrița le-a împărtășit fanilor și experiența pe care a avut-o în ceea ce privește drumul până în Bali, care a fost unul cu peripeții.

Ea a spus: "Trebuie să vă recunosc că drumul nu a fost tocmai ușor. Și nu pentru că au fost multe ore de zbor, pentru că au fost copiii agitați sau pentru că am avut 2 escale sau alte motive la care te gândești înainte de a începe o călătorie cu familia. Nu, copiii au fost chiar foarte înțelegători și cooperanți, pentru un drum de aproape 29h, cu tot cu întârzierea ultimului avion intern. În timpul zborului Vlad s-a uitat la televizor și a dormit, Lia s-a jucat cu noi și a dormit și ea mare parte din traseu, în brațele noastre. Probema e că în escala în aeroportul Doha, fix după ce a alergat pe tobogane cu Lia la unul dintre locurile de joacă, lui Vlad i s-a făcut brusc rău. A început să aibă frisoane, să spună că îi vine să vomite, se făcuse foarte palid... așa că fuga cu el la clinica din aeroport să îl vadă un medic. L-a consultat, i-a dat un antivomitiv, un antitermic și ne-a lăsat să plecăm mai departe de îndată ce febra a început să scadă. Dar am avut mai multe momente în care am crezut cu toții că vom pierde conexiunea către Jakarta. Unul dintre ele fiind după ce ieșisesm deja din clinică, iar medicul companiei Qatar a trebuit să dea și el ok-ul pentru zbor, în ultimul moment, pe baza raportului primit de la medicul aeroportului. Pe Radu care rămăsese cu Lia dormind în căruț în fața porții îl întrebau deja dacă ar fi de acord să continue călătoria fără noi... În fine, am ajuns cu toții în Bali și, după toate peripețiile, când am intrat și am văzut această frumusețe de casă, pe care am închiriat-o prin aitbnb, mai că îmi venea să plâng de fericire. E vis paradis!"

Dana Rogoz a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii din vacanță, alături de mesajul: "Mă simt atât de recunoscătoare acum pentru TOT!!!"



 
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!