Sari la conținut

De ce este toamna cel mai bun moment să călătoreşti

Mai este doar o săptămână şi copiii de grădiniţă sau şcoala generală se vor bucura de o vacanţă de o săptămână. Ce poți face? Ei bine, dacă mai ai zile libere şi resurse financiare, cel mai bine este să călătoreşti. Călătoriile de toamnă vin cu câteva avantaje certe!

Natura arată fantastic

Fie că mergi la munte, fie că te plimbi prin parcuri, covoarele de frunze căzute şi culorile de galben la arămiu fac totul să arate foarte bine. Nici nu mai ai nevoie de alte distracţii, ajunge să le observi şi din când în când să mai sări în ele. 

Temperatura tocmai bună de stat afară

Dacă nu plouă temperatura este perfectă pentru a petrece cât mai mult timp afară. Vara este mult prea cald şi încercarea de a te feri permanent de soare îţi dă de furcă. Însă toamna puteţi sta afară de dimineaţă până seara.

Excursii la ţară

Nici nu trebuie să alegeţi cine ştie ce excursii speciale că piticul vostru să se simtă bine. Excursiile la ţară sunt perfecte în această perioadă. Aveţi o grămadă de fructe de cules din copaci şi de bostani după care să vă uitaţi. Distracţia este garantată cu lucruri simple, naturale.

Petreceri de toamnă

Toamna lumea devine foarte petrecăreaţa. Nu există un sat sau un oraş care să nu aibă un festival special pentru toamna, cu mâncare bună şi distracţii pentru copii şi oameni mari deopotrivă. Ca să nu mai spunem că pentru mulţi copii nu există distracţie mai mare decât Halloween-ul, când se pot îmbrăca în cele mai tranite moduri.

Să nu uităm de costuri

Nu mai suntem în sezonul de vară, aşa că totul este mai ieftin, de la biletele de avion până la camerele de hotel.

Aglomeraţie mai mică

Dacă vreţi să vizitaţi un oraş străin toamna este cel mai bun moment. Acum sunt mai puţini turişti şi vă puteţi urmări mai uşor copilul în timp ce explorează străduţe şi piaţete.

O deconectare binevenită

Începutul şcolii a stresat deopotrivă pe toată lumea – şi pe părinţi şi pe copii. Este perfectă o deconectare de o săptămână. Ai ceva la care să visezi şi îţi va fi mai uşor să îţi convingi copilul în fiecare dimineaţă să se grăbească spre şcoală.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!