Sari la conținut

Despre The Big Snow Storm și puterea unui ruj roșu

Mămica-blogger Ada Petre locuiește în Canada, unde iernile își respectă… programul. Mai mult sau mai puțin. Cum poți trece peste o zi în care se anunță furtună de zăpadă? Cu un ruj roșu. Face minuni!

Am avut câteva zile cu soare orbitor și cer senin. Aproape că speram că a trecut iarna, dar de ieri se mai răstește o dată la noi. Ieri, în plin soare, pe toate canalele era avertizare că The Big Snow Storm urmează să lovească Toronto. Azi e partea 1: Freezing Rain.

Spre seară urmează partea a 2-a: mulți centimetri de zăpadă. Nu mă întrebați câți, că băieții ăștia discută în inch.
Eu, după cum știți (sau poate nu), sunt meteodependentă. Adică dacă afară e urât, mi-e urât și mie, dacă e frumos și soare, poate fi și ger, îl pot duce. Așa că, iată-mă azi, pregătindu-mă mental să plec la extraordinarul meu job part-time, unde sunt plătită cu salariul minim pe economie (don’t ask, am semnat contract de confidențialitate, n-am voie să povestesc, no kidding) și privindu-mă în ochi în geamul de la intrarea în blocușorul nostru.

(…)

M-am dus sus. M-am vopsit în culori de război. Mi-am pus inima de onix la gât și am ieșit din nou în zăpadă.

(…)

Între prima și a doua poză e o diferență de câteva minute, un ruj, un pic de rimel, un pic de dermatograf și trei stări de spirit. Prima, aia de deznădejde (ce-am fost și ce-am ajuns!), a doua, aia de iritare fantastică (mai durează mult iarna asta? ce mi-o fi trebuit Canada!) și în cele din urmă: nu mor caii când vor câinii, thank you very much.

Pozele le puteți vedea în postarea Adei de pe blogul său!

Ce vreau să zic: Nu Vă Lăsați.

(…)

Citețte mai mult pe injoaca.ro!

Foto: 123rf.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!