Sari la conținut
Ada Petre

Ada Petre

www.injoaca.ro

Despre Ada Petre

Descriere:

Acest site este continuarea fericita a unuia dintre primele bloguri de parenting scrise in limba romana. El s-a numit Primele o mie si una de nopti si a fost gazduit o vreme pe site-ul Liternet, un pionier al continutului de calitate pe internetul .ro. Dupa un an de postari saptamanale, am deschis al doilea capitol din Primele o mie si una de nopti pe platforma gratuita blospot.com. In 2007, Primele o mie si una de nopti a fost desemnat cel mai bun blog personal la competitia Internetics. Dupa trei ani de blogging de placere, am transferat toata arhiva pe domeniul personal denumit dupa o idee a protagonistei de atunci a aventurilor noastre zilnice. Aici va aflati acum. Bloggingul este a patra mea meserie. Sunt jurnalist de radio, traducator, scriitor de povesti si blogger.

La inceputuri, spuneam cam asa:
“This website is powered by caffeine, cocoa, cheerios and love”.
Pe la trei ani, Irina mi-a spus:
“Uite, mami, cand eu am sa fiu mare si tu ai sa fii mica si ai sa te duci in cer, eu am sa vin sa-ti aduc un buchet de flori.”

Si pentru mine a fost de-ajuns. Pana atunci, ne trece timpul in joaca.”
Intre timp, in viata noastra au intrat un print care nu o sa mai plece niciodata si inca o fetita, de care ne indragostim cate putin, in fiecare zi.

Asadar, pe aici se scrie despre: Sora cea Mare, sora cea mica, mami, tati, carti, concerte, jocuri si jucarii, oameni si intamplari, locuri bune de mers cu cei mici, spectacole de neratat, destinatii de vacanta, amintiri din tinerete, lucruri strambe sau dimpotriva, luminoase, animale mici si mari, povesti, cantece, imagini de neuitat, perle demne de tinut minte, ce ne bucura si ce ne intristeaza, ce ne doare si ce ne face bine. Scriem cu drag si destul de des, avem si poze si colectii de muzici si pagini speciale si mai ales, avem mult loc pentru toti prietenii din lume.


Articole Ada Petre

Socoteala de acasă

Aveam deja discursul bine construit în minte. Urma să-i povestesc despre iubire și despre ce înseamnă să iubești, despre cum ăia mai mici trebuie să fie protejați...

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!