Sari la conținut

Diane Keaton: decat un iubit, mai bine un tata

Diane Keaton are 68 de ani, are doi copii infiati, a castigat un Oscar si nu a fost niciodata maritata. In schimb, a avut relatii de lunga durata cu cativa dintre cei mai interesanti barbati de la Hollywood. Privind in urma, la viata sa de familie, regretele sunt multe. 

"Faptul ca nu m-am maritat nu este cea mai mare tragedie. Dar as fi vrut sa am un barbat. Un barbat bun, care sa fie un tata fantastic. Chiar cred ca acesta este cel mai bun mod de a trai."

Copiii lui Diane Keaton sunt infiati. Pe fata, Dexter, care acum are 18 ani, a infiat-o cand avea 50 de ani. Baiatul, Duke, de 13 ani, a venit cativa ani mai tarziu. 

"Sa fii mama este mai bine decat orice alta fantezie ai avea despre dragoste. Este chiar dragostea, este cel mai bun lucru."

 

( Diane Keaton si copiii sai )

"Ralatiile sunt un lucru dificil. Te poti considera norocoasa daca gasesti pe cineva", recunoaste Diane Keaton. Ea a avut trei relatii de lunga durata cu Woody Allen, Warren Beatty si Al Pacino.

 

Gandindu-se la relatiile sale si de ce nu au mers, Diane Keaton marturiseste: "Aveam impresia gresita ca trebuia sa fiu indragostita. Acum imi dau seama de ce anume ai nevoie cu adevarat: sa apreciezi faptul ca impreuna formezi o echipa."

Mai multe despre viata ei, despre relatii, barbati, copii, familie puteti afla din a doua biografie pe care a scris-o "Let's Just Say It Wasn't Pretty " - o carte lucida si plina de umor in acelasi timp.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!