Sari la conținut

Dragă mamă epuizată

Știu că uneori simți că nu le poți face pe toate. Și chiar așa e. Dar mai știu și că nu ai de ce să faci toate astea. Fă un pas înapoi și las-o mai ușor...

Dragă mamă epuizată
Am fost și eu acolo. Am avut și eu zile în care tot ce îmi doream era să îmi pun pătura în cap și să mă ascund de rolul de mamă.
Să ai grijă de toată familia, să mergi la job, să păstrezi casa curată, să ai grijă de propria persoană și să faci din copiii voștri oameni... nu e lucru mic! Ba chiar meriți un premiu.

Premiul pentru cea mai altruistă mamă!
Premiul pentru mama care îi pune mereu pe ceilalți pe primul loc!

Știu că sunt zile în care nici duș nu mai faci, pentru că preferi să dormi 15 minute în plus, după ce te lupți cu dinți care erup și regresii ale somnului.
Știu că sunt zile în care nimeni nu vede câte sacrifici, pentru ca cei mici și casa să arate așa.
Știu că sunt zile în care oricât de multă iubire și răbdare le-ai arăta celor mici... crizele de furie apar! Copiii... tot copii!
Știu că sunt zile în care vrei să fugi și să nu fii mama copilului care se tăvălește în supermarket.
Și știu că sunt zile în care plângi dincolo de ușa închisă, pentru că ai obosit și pentru că vrei ca cineva să îți spună: ești minunată! Nu știu cum te descurci!

Eu vreau să îți spun că lumea este un loc mai bun datorită ție.
Ești o mamă minunată! Faci o treabă minunată! Crede-mă: va veni ziua în care îți vei spune: a meritat! De o mie de ori a meritat!   

Ești cea mai tare.
Cu prietenie,
I.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!