Sari la conținut

Dragi bărbați, asta vor cu adevărat femeile de ziua lor

Dragi bărbați, soți, iubiți, prieteni,

În fiecare an, femeile încearcă să se gândească ce își doresc, cu adevărat, de ziua lor. De cele mai multe ori, noi, femeile, ridicăm din umeri și spunem: “Nu îmi doresc nimic, am tot ce mi-am dorit vreodată. Te am pe tine și pe copiii noștri.”

Hmm, ok… poate totuși vrem ceva. Vrem să ne deschidem și să spunem ce ne-ar face fericite de ziua asta cu totul specială.

Întotdeauna, noi, femeile, mamele, privim zilele de naștere sau zilele precum 8 Martie ca fiind momente importante pentru noi, dar adevărul este că așteptăm cu mai multă nerăbdare zilele de naștere ale copiilor noștri. În astfel de zile, importante pentru puii noștri, cât și pentru noi, mamele, emoțiile sunt mult mai mari. Sunt zile speciale în care plângem de bucurie că am fost binecuvântate cu așa minuni cum sunt micuții noștri. Așa că uităm să ne sărbătorim pe noi, femeile.

Uităm de zilele noastre de naștere, de zilele de 8 Martie, de Ziua Îndrăgostiților.

Așadar, dragilor, voi nu trebuie să uitați de noi. Tot ceea ce facem noi, toată energia noastră, sunt numai pentru familie. Ne dăruim cu totul ei și uităm de noi. Ne dorim să fim soții și mame bune. Să vă oferim atât vouă, cât și copiilor noștri, iubire, afecțiune și întelegere. Uităm de noi. Vă punem pe voi pe primul plan. Voi sunteți în centrul atenției mereu.

De ziua noastră, vrem ca noi să fim în centrul atenției. Vrem să aveți voi grijă de noi. Știm că o faceți mereu, dar astăzi avem nevoie mai mult ca oricând.

Vrem să ne luăm zi liberă de la serviciu, să facem lucruri pe care nu le-am planificat înainte, vrem să nu gătim și nici să ne ocupăm de treburile casei.

Vrem de la voi o oră de masaj, un cadou sau orice altă mică atenție. Chiar și o plimbare în parc.

Vrem seara să avem timp doar pentru noi. Să ne petrecem timpul cu cea mai bună prietenă la un pahar de vin.

Vrem să fim apreciate. Mereu.

Poate cerem prea mult, dar facem asta pentru că știm cât merităm. Și merităm mult.

Așadar, astăzi, dar nu numai, avem nevoie să ne faceți să ne simțim iubite, speciale și apreciate.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!