Sari la conținut

După naștere, prima dată în costum de baie! Ce spun 5 mămici în bikini (VIDEO)

Cât de mult se schimbă corpul unei femei după naștere? Radical, în multe cazuri. La fel de mult se schimbă și stima de sine. Pe lângă hormonii care au inundat de-a dreptul organismul și oboseala care se strânge atunci când ai grijă de un nou-născut, o proaspătă mămică se luptă și cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii, cu vergeturile, cu lipsa timpului... Prin urmare, prima “ieșire” în costumul de baie poate fi un factor de stres. Nu însă și pentru 5 mămici curajoase!

Într-o ședință foto realizată de cei de la Redbook, cinci mămici au acceptat provocarea de a sta în fața camerei, pentru prima dată după ce au născut, în costum de baie, singurele lor accesorii fiind, în afară de bikini, zâmbetul larg și prichindeii lor.

Astfel, reprezentând aproape toate categoriile de mărimi și forme, Arielle, Farrah, Stephanie, Kanya și Brittany au dat dovadă de curaj și de lipsă de prejudecăți. Au pozat fără pic de teamă, ba chiar cu mândrie, în costume de baie, iar acest lucru se simte uitându-te la fiecare în parte. Practic, au reușit să transmită ceea ce orice femeie ar trebui să simtă în ce privește aspectul ei exterior după naștere: fără pic de rușine, fără complexe!

Arielle, care nu a avut nicio vergetură înainte a de a acumula cele 22 de kilograme în timpul sarcinii, spune că înainte gândea oarecum superficial, iar acum știe că aspectul fizic nu reprezintă totul.

 “Am mai multă încredere în mine acum decât am avut vreodată“, a declarat ea reporterilor. “Vreu să o învăț pe fiica mea să se iubească și să-și prețuiască fiecare centimetru din corpul ei, indiferent ce zice lumea, indiferent ce cred alții despre ea!”, a mai spus Arielle.

Farrah mărturisește că a fost deprimată după nașterea copilului. “Niciodată n-aș fi apărut în bikini, dacă nu m-aș fi trezit la un moment dat. Atunci când am realizat că am un corp <supraviețuitor>! A supraviețuit nașterii, invaziei hoardelor de hormoni, travaliului… A supraviețuit!”.

Stephanie recunoaște că a fost arogantă atunci când prietenele au avertizat-o că e posibil ca organismul ei să nu-și revină după a doua naștere la fel de repede ca la prima. “Le răspundeam în gând <Poate pentru voi e greu! Pentru mine nu va fi, doar mi-am revenit atât de repede după primul copil>. Însă nu a fot așa. Am născut a doua oară, iar lucrurile n-au mai evoluat ca prima dată”.

Chiar și așa, Stephanie este mândră de corpul ei și de cei doi copii. “Chiar nu contează cât de bine arăți sau cum îți stă părul ori cât de bine încapi în blugii din liceu. ”Dacă nu te prețuiești și nu ai încredere în tine, înseamnă că frumusețea ta nu este una adevărată, care va rezista”, a mai adăugat mămica.

Urmează Kanya, care povestește că a slăbit în timpul primului trimestru de sarcină, însă toate kilogramele pierdute atunci au fost puse la loc (și altele în plus!) din momentul în care a început să mănânce pentru doi.

“A fost și mai greu când mi-am dat seama că, cel puțin în cazul meu, faptul că alăptez nu mă ajută să slăbesc. Însă acum nu mai am nicio problemă și nu mă mai stresez”, povestește Kanya.

Și Brittany este mulțumită de felul în care arată după naștere: “Nu am nicio problemă cu felul în care arată corpul meu! Înainte să o am pe fetița mea, eram slabă, foarte slabă. Acum am și eu formele la care visam p-atunci!”.

Până la urmă, contează mai puțin felul în care arătăm! Important este cum ne simțim în pielea noastră, nu?!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!