Sari la conținut

Cadouri deosebite pentru copii facute de designeri romani

De cate ori sarbatorim ziua de nastere a unui copil il ingropam in jucarii, poate mai scumpe, dar altfel cu nimic deosebite fata de ceea ce ii cumparam in general. De data aceasta vrem sa va aratam ca se poate si altceva. Si vom apela la designerii romani pentru cadouri care vor lasa o impresie puternica.

1. Pe primul loc, cel putin din punctul meu de vedere, stau cartile de la kihi-kiha. Aceste carti sunt adevarate opere de arta. Sunt carti personalizate, dar asta inseamna mult mai mult decat ca ai o carte standard in care inserezi numele copilului. Aici se creeaza o intreaga poveste special pentru copilul tau. 

Aruncati un ochi si pe restul lucrusoarelor de pe site. Toate sunt vesele, simpatice si sunt diferite de ceea ce gasesti in mod normal in magazine.

 

2. Cadoul poate fi si ceva special pentru camera sa. Cum ar fi stikerele pentru pereti. Facute tot de designeri romani pentru copiii nostri. De data aceasta este vorba despre autocolantele de la caiverzipepereti. Mie doua mi-au atras atentia in mod deosebit: Planetarium si Trenuletul.

 

3. Ce zici de jucarii in forma de Coloana infinitului si Masa tacerii? Le gasesti pe blogul Minitremu.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!