Sari la conținut

Felicitare 3D: Fetiţă cu umbrelă și o surpriză

Întotdeauna mi-au plăcut felicitările 3D: sunt neaşteptate şi interactive. Dacă vrei în această primăvară să oferi ceva deosebit atunci poţi face împreună cu copiii o felicitare 3D. 

Mai jos îţi voi explica cum poţi să faci o umbrelă care să se deschidă atunci când deschizi felicitarea. Este foarte simplu, aşa cum îmi place mie. 

Ai nevoie de o foaie albă care să fie felicitarea, de o foaie colorată care să fie umbrelă, de lipici, de câteva acoarele şi o pensulă pentru desenul de sub umbrelă. Şi de ochi din plastic, ca să fie desenul mai simpatic.

Începi prin a face un evantai din foaia de hârtie, aşa cum făceai când erai copil. Apoi o îndoi pe jumătate şi o capsezi. Lipeşti o margine de felicitare astfel încât o jumătate să fie pe o parte a felicitării şi cealaltă pe cealaltă parte. Cu carioca poţi desena bastonul umbrelei.

Ai nevoie de un om care ţine fericit umbrela. Poţi să îl desenezi în întregime sau poţi să îl faci din bucăţele de hârtie colorată. Aşa va arăta mai bine. Ai nevoie de 2 cizmuliţe colorate, de o haină şi de o faţă rotundă. Nu uita să îi colorezi un zâmbet larg, pentru că copiilor le place să se joace în ploaie. Pune şi doi ochi veseli şi câţiva zulufi.

La final, nu îţi rămâne decât să faci picăturile de ploaie şi bălţile de pe jos. O pensulă şi acuarela albastră vor da o senzaţie de veridicitate. 

O altă variantă de felicitare 3D

Ce ar fi ca în felicitare să pui un buchet de flori? Mai ales că se apropie Ziua Mamei, când toate femeile ar trebui să primească flori. Aveţi mai jos un tutorial pentru o felicitare 3D cu flori.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!