Sari la conținut

Laura Cosoi, despre minivacanța de 4 zile în Israel – GALERIE FOTO

Vezi gGalerie foto

Laura Cosoi a fost într-o minivacanță de 4 zile, în Israel, împreună cu fetița ei, Lara, mătușa și bunica maternă a micuței.

Deși Laura Cosoi nu a fost în Israel pentru prima dată, ci este chiar a treia oară când se reîntoarce în acest loc, mămica a precizat că "Israel este o destinație unde poți să te întorci frecvent, fără ca experiența să ți se pară repetitivă, plictisitoare."

Despre întreaga experiență din minivacanța de 4 zile în Israel, Laura Cosoi a vorbit despre toate detaliile pe blogul ei personal, unde a scris:

"Am mai fost în Israel de doua ori până acum, dar această este o destinație unde poți să te reîntorci frecvent, fară ca experiența să ți se pară repetitiva, plictisitoare. Încă din septembrie, imediat după botezul Larei, vorbeam cu mama despre cât de mult mi-ar placea să revăd Locurile Sfinte, dar de data asta, împreună. Dar ne-am luat cu una cu alta ale vieții și iată că am ajuns în noiembrie. În urma cu două săptămâni, am văzut că am o mica breșă între spectacole, care îmi permite o scurtă escapadă în Israel. Am vorbit cu Cosmin să mergem toți, dar varianta asta nu ni se potrivea. El avea multă treabă în perioada aceea, iar Rita și Vera erau prinse în fel de fel de activități pe care nu voiau să le rateze. Uite-așa iți dai seama când cresc copiii – devin ocupați!

Până la urmă, a rămas în picioare doar varianta să merg cu mama, Alina și Lara, pe care o alăptez. Exceptând copilul, evident, aceasta era formula în care am călătorit mult la adolescență, o varianta nostalgică, pentru că îmi amintește de desele noastre vacanțe împreună la mare, și munte mai ales.

Așadar, după ce am stabilit totul și am făcut bagajele, am lăsat o jumătate de inima acasă, la fetele mele, de care nu m-am despărțit ușor și am plecat în Țara Sfânta. Zborul a decurs fără probleme, a durat puțin, iar Lara a stat la sân și a dormit pe tot parcursul lui și la dus și la întors. În rest, a fost foarte atentă la absolut tot și părea că ruperea de ritm și noutatea i-au priit din plin.

Tel Aviv – cu picioarele în Mediterană și mintea la milenii de istorie!

Tel Aviv mi se pare unul dintre cele mai fascinante orașe pe care le-am vizitat, așa că i-am dedicat câteva zile în care să ne pierdem pe străduțele întortocheate și înguste din zonele vechi, istorice, dar și să mergem la plajă.

Am petrecut o zi întreagă pe litoralul lor și aproape că nu m-aș mai fi dat dusă de-acolo! Faleza este o zona plină de viață și distracții de tot felul. Sunt multe baruri și restaurante, hoteluri, terase, într-un cuvânt ai unde să te duci și ce să faci. Ne-am oprit și noi la cate o terasă să ne tragem sufletul și să admirăm atmosfera sorbind dintr-un pahar cu lapte de cocos sau din cocktail-uri răcoritoare. Pe lângă marea spectaculoasă, mai ales în zona Jaffa, mi-a făcut plăcere să mă uit la oamenii care făceau jogging, mergeau cu trotinetele, în grupuri gălăgioase, mai mici sau mai mari, glumeau și cântau. Intrai în atmosfera relaxantă și te simțeai bine dispus chiar dacă tot ce făceai era să privești în jur.

Am stat până a venit seara și soarele a coborât în mare, un apus fabulos, pe care l-am admirat alături de mama și Alina. Lara a avut și ea parte de experiențe noi: a simțit cu tălpile goale nisipul încălzit de soare și a făcut baie (doar cu picioarele) în Mediterană. O să-i amintesc când va fi mai mare!"

Laura a postrat o serie de fotografii din vacanță, imagini pe care le poți admira în galeria foto
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!