Sari la conținut

Planificarea nunții exclusiviste, prezentate la Cluj-Napoca la Love and Marriage Expo - Târgul de nunți

Vezi gGalerie foto

Mirii anului 2019 sunt așteptați cu o serie de târguri destinate lor în anul ce urmează. Ofertele sunt care de care mai atrăgătoare, însă care târg este de neratat? Evenimentul exclusivist, dedicat viitorilor miri și celor mai importanți furnizori din țară din domeniu, care scrie povestea planificării unei nunți aparte: Love and marriage – Târgul de nunți, Wonderland Cluj Resort, are loc în 18-20 ianuarie 2019, pe parcursul a trei zile.

Planificarea nunții A wedding to remember are la bază un proces exact stabilit de către miri, cu ajutorul specialiștilor de la târg, și necesită acordarea unei părți semnificative de timp.

Tocmai de aceea este important ca viitorii miri să se lase inspirați și ghidați de către noile tendințe din industria nunților, pentru a avea o zi cât mai specială.

Ce aduce nou Love and Marriage – Târgul de nunți din 18-20 Ianuarie 2019?

Workshop dedicat pentru mirese, susținut de Geta Ungurean

Viitoarele mirese află cele mai noi tendințe direct de la specialiștii din domeniu. Unul dintre experții din industria nunților va fi prezentă în cadrul târgului Love and Marriage Expo pentru  a susține worksop dedicat mireselor.

Geta Ungurean, unul dintre cei mai îndrăgiți și experimentați wedding planneri din România, va prezenta tendințele anului 2019 în industria nunților. Geta a început să aducă zenul în viața mirilor în urmă cu 8 ani și de atunci s-a perfecționat mereu pentru a aduce un plus de valoare nunților pe care le organizează. „Vă voi vorbi despre tendințele anului 2019 în industria nunților, atât din punct de vedere vestimentar, cât și din punct de vedere al accesoriilor, decorațiunilor și aranjamentelor florale.” Dacă ora financiară exactă se spune că se dă la Londra, atunci „ora exactă” în setarea trendurilor privind rochiile de mireasă se dă la Barcelona, de designerii celebri în domeniu precum: Pronovias, Bellantuono, Elisabeta Delogu, Vivienne Westwood și Rosa Clara.

    Viitoarele mirese știu exact cum va arăta ziua nunții lor


Când vine vorba de a găsi inspirația pentru organizarea unei nunți, opțiunile sunt numeroase. Inevitabil, trendurile se schimbă de la an la an, dar este fundamental ca viitori miri să includă detalii noi pentru ca ceremonia nunții să fie deosebită.Tendințele prezentate la Târgul de nunți Love and marriage se potrivesc pentru fiecare tip de nuntă, fie ca vorbim de nunți cu tentă tradițională sau ceremonii moderne.

În categoria trendurilor pentru nunțile din anul 2019 intră și dronele, proiecțiile 3D, invitații plantabile din hârtie reciclabilă și multe alte trenduri ecologice menite să aibă grijă de mediul înconjurător și în același timp să confere nunților un touch glam & green.

Nunta poate fi organizată și doar de către miri. La Târgul de nunți Love and Marriage Expo se propune încheierea parteneriatelor pentru nunțile din 2019 și 2020.

Evenimentul este organizat de catre Libero Media.
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!