Sari la conținut

Sandra Bullock, din nou mamica, la 51 de ani!

La cei 51 de ani ai sai, Sandra Bullock a decis ca e vremea sa devina din nou mamica!  Actrita americana a confirmat intr-un interviu recent faptul ca a devenit mama pentru a doua oara, dupa ce a finalizat procedura de adoptie a unei fetite, Laila, in varsta de trei ani si jumatate.

Intr-un interviu acordat revistei People, celebra actrita a vorbit despre fiica ei, originara din Louisiana, pe care a adoptat-o dupa ce a gazduit-o pentru o perioada in resedinta ei. Sandra Bullock are deja un fiu, Louis, in varsta de 5 de ani, pe care l-a adoptat dintr-un orfelinat din New Orleans in 2010.

"Atunci cand o privesc pe Laila, in mintea mea nu exista niciun dubiu ca ea trebuia sa ajunga aici. Copilul potrivit a intrat in viata mea in momentul potrivit. Louis a fost varful de lance al acestui proces. Stiam ca ei ii era frica la inceput, dar am convins-o ca eu si Louis nu vom pleca nicaieri si ca nu o vom parasi niciodata", a declarat actrita pentru revista People.

In acelasi interviu, Sandra Bullock a spus ca intregul proces de adoptie a semanat destul de mult cu procedurile de protectie a martorilor - prin prisma caracterului lor secret - si ca s-a temut ca aceasta adoptie sa nu fie periclitata de faptul ca ea este o mare vedeta la Hollywood.

Cu toate acestea, radaronline.com a publicat in premiera in luna octombrie un articol in care se afirma ca renumita actrita a adoptat o fetita. Pentru ca procedura respectiva nu era finalizata la acea vreme, Sandra Bullock a dat o declaratie de presa in care, alegandu-si cu mare atentie cuvintele, a lasat impresia ca nu adoptase un alt copil. Dar, dupa finalizarea adoptiei, actita si-a anuntat prietenii, rudele si colaboratorii ca a devenit intr-adevar mama pentru a doua oara.

►Citeste si "Femei celebre, mame adoptive"!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!