Sari la conținut

Urmează ziua de naștere a micuțului? Iată câteva cadouri de care sigur s-ar bucura cel mic!

Indiferent că este vorba despre un băiețel sau de o fetiță, cei mici adoră cadourile. Și ce poate fi mai minunat ca o jucărie nouă, cadou, pentru cel mic? Cel mai probabil, nimic. Pentru mămicile care au intrat în criză de idei de cadouri pentru copii lor, am realizat o listă cu cele mai mai iubite jocuri și jucării la care orice copil ar putea visa.

Iată care sunt cele mai interesante jucării pe care le-ai putea face cadou copilului tău de ziua sa de naștere!

1. LEGO

LEGO-ul sau jocul de piese Lego este un joc cu origine daneză extrem de îndrăgit de către toții copii datorită numeroaselor colecții cu tematici inspirate din filme, desene animate, cărți sau jocuri digitale. De asemenea există colecții Lego destinate doar anumitor categorii de vârstă ca de exemplu Colecția Duplo care se adresează copiilor cu vârsta de 1-2 ani și care poate reprezenta o idee excelentă pentru un prim cadou din seria LEGO. Găsești această colecție, împreună cu multe alte colecții, pe site-ul altex.ro.

2. Figurine cu personajele preferate ale copilului

Află care sunt personajele preferate din desene animate sau din filmele preferate de către copilul tău (dacă nu știi deja asta) și cumpără-i una sau mai multe figurine ce se pot identifica cu acele personaje. Dacă este vorba despre o fetiță poate prefera personaje feminine cu care încearcă să se identifice ca Mica Sirenă sau Barbie, iar dacă este vorba despre un băiat sigur i-ar plăcea o figurină cu Batman, Spiderman sau Superman cu care să se joace prin casă.

3. Pistol cu apă

Pistoalele cu apă sunt extrem de distractive pe timpul verii, atunci când temperaturile le permit micuților să se răcorească cu astfel de jucării. Găsești pe piață de la pistoale mici cu putere mică până la puști cu unul sau mai multe țevi la care ai putea apela dacă micuțul tău are înclinații spre această activitate.

4. Jocuri de societate

Dacă copilul tău are o vârstă care să îi permită să joace board games (jocuri de societate) ar fi indicat să îi cumperi un astfel de joc. De la clasicul Monopoly, până la jocuri mai moderne de descifrare a misterelor ca Cluedo, jocurile de societate au fost și vor rămâne mereu un mod interactiv și interesant de a relaționa cu copilul tău. Ai putea să-i faci cadou un astfel de joc de ziua lui.

5. Jocuri digitale retro

Dacă îți dorești un anumit control asupra informații la care micuțul tău poate avea acces dar totuși nu vrei să-i iei bucuria de a juca jocuri digitale, poți apela la jocurile retro care, din fericire, încă se mai fabrică, ca tetris sau brick wall. Și când zic joc retro mă refer la clasicul dreptunghi gros cu butoane și ecran micuț alb-negru pe care copilul poate juca unul sau mai multe jocuri, fără acces la internet.

Așadar, există multe variante pentru a alege cadoul perfect pentru cel mic, tot ce trebuie să faci este să ai răbdare și să îți cunoști cu adevărat copilul și sigur vei face alegerea potrivită!

sursa foto: unsplash.com
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!