Sari la conținut

Ziua copilului la mare, o super ofertă pentru mini vacanța de 1 iunie

Vezi gGalerie foto

Ce bucurie mai mare pentru copii decât să meargă la mare de ziua lor? Deoarece anul acesta 1 iunie și Rusaliile, două zile libere, vor fi aproximativ legate de weekend, cu toții încercăm să găsim cea mai bună variantă de mini vacanță.

Hotelurile Delta și California, ce aparțin grupului Cohotels, din stațiunea Jupiter, vin cu oferte de nerefuzat: În mini vacanța de 1 iunie și Rusalii, un pachet de 3 nopți de cazare costă numai 155 de lei de persoană. Dacă alegeți și varianta cu mic dejun inclus, prețul ajunge la 195 de lei de persoană. Dar asta nu e tot! Familiile cu 1 sau 2 copii sub 12 ani, beneficiază de cazare gratuită, iar dacă părinții aleg pachetul cu mic dejun sau pensiune completă, ei vor beneficia de același număr de mese gratuit.

Dacă totuși simțiți că va fi prea aglomerat în acea perioadă la mare, puteți încerca programul „Litoralul pentru toți”, căci la hotelurile Delta și California sunt oferte la fel de atractive. În perioada 29 mai – 23 iunie, un sejur de 6 nopți costă numai 249 de lei de persoană cazarea, iar dacă adăugați și micul dejun în pachet, prețul ajunge la 330 de lei de persoană. Din nou, copiii au parte de cazare și masă gratuite (în cazul în care părinții optează pentru pachetul co pensiune completă sau pentru cel cu micul dejun inclus).

Acum, simt nevoia să explic de ce aș face eu această alegere, pentru că o fac de vreo 7 ani de zile. De 7 ani merg cu regularitate cu familia și copiii la hotel Delta, singurul hotel de pe litoralul românesc ce are servicii dedicate și de cea mai bună calitate, familiilor cu copii. Este singurul loc, sau poate nu am întâlnit eu altul, care pune mare accent pe nevoia părinților de a se relaxa și a copiilor de a se distra. Este singurul loc în care eu și soțul meu am putut sta la restaurant în timp ce copiii erau într-o plină distracție, aproape în fiecare seară.

Sunt cei care au construit Baby Land, parcul de distracții al tuturor copiilor. Baby Land este mai mult un concept de entertainment decât un parc de distracții: toți copiii cazați la Hotelurile Delta și California au acces gratuit aici, locul în care se îmbulzesc copiii cazați la alte hoteluri. Aici copiii au toate toboganele, căsuțele și gonflabilele posibile, pot participa la piese de teatru pentru copii, pot picta pe lut, pot participa la petreceri tematice în fiecare seara, dar și la alteliere creative dedicate lor. Un copil nu are cum să se plictisească în acest loc și vă spun din proprie experiență că cei mici se simt la Jupiter mai bine ca în orice alta vacanță în străinătate.



 

Galerie foto

  • Ziua copilului la mare, o super ofertă pentru mini vacanța de 1 iunie
Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!