Sari la conținut

“Cel mai bun tată îţi face codiţe şi pâine prăjită cu unt.” Chiar aşa.

 M-am dus la Gaudeamus cu lista făcută, după ce am primit câteva recomandări de cărţi “de cumpărat” pe Facebook (revin şi cu lista de cărţi cumpărate, într-un alt articol, poate vă va surâde vreun titlu). Cu lista de cărţi în faţă şi copilul în braţe, am fost destul de pe fugă prin târgul de carte şi ne-am oprit doar la standurile la care am avut treabă. După o oră, am plecat, căci deja se aglomerase.

Un lucru însă m-a făcut să mă opresc din drum câteva minute bune. Un perete plin de post it-uri colorate, cu vorbe despre TATA. “Ce înseamnă pentru tine cel mai bun tată din lume?” – asta scria sus, pe perete.

Sub întrebare erau răspunsurile. Am stat şi le-am citit pe toate, la unele am râs, la unele am înghiţit în sec.

Am întrebat la stand ce-i cu mesajele şi mi s-a spus că au fost scrise de copii şi de oameni mari şi că au legătură cu lansarea cărţii “Cel mai bun tată”, de Alex Zamfir (n.r. – care s-a lansat joi la târg). Nu ştiu cum e cartea, nu îl cunosc pe Alex Zamfir, dar exerciţiul mi se pare frumos şi vreau să felicit aici persoana care a avut această idee. E un exerciţiu minunat, care ne face tare bine.

(…)

Citește mai mult pe oanabotezatu.ro!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!